Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek úgy terhes, hogy a barátom nem bennem ment el, de szex közbe nem használtunk övszert?!
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 22:05
2/12 anonim válasza:
Igen, lehet. Amúgy ki is? Mert E/3-ban írod, hogy a te barátoddal...
4/12 A kérdező kommentje:
*Lehetek
*óvszert
2011. febr. 5. 22:08
5/12 anonim válasza:
Igen lehetsz. gratulálok. Mi lesz a gyerek neve?
6/12 anonim válasza:
Èrdekes. Én nem estem teherbe, pedig szinte mindig gumi nélkül szexeltem a baràtommal ès kihuzta mielótt elment
7/12 bari_ka válasza:
A megszakításos egyáltalán nem biztonságos. Lehetsz terhes, mondjuk annyira nincs nagy esélye. De nem foglak megnyugtatni, mert az a helyzet hogy már akkor is távozhatnak spermák, mikor még nem élvezett el a srác.
8/12 anonim válasza:
Egy év alatt 100 nőből 35 esik teherbe ezzel a módszerrel.
Hát ennyire megbízható...
9/12 anonim válasza:
Kicsi a valószínűsége. Én évek óta így sexelek a párommal..
10/12 ZordAtya válasza:
Némely férfi szervezetnél előfordul hogy a tre ejakulációs folyadékában is hordoz spermiumot. Nem túl nagy rá az esély de azért nem kizárt. Illetve az se mindegy milyen életrevaló a sperma a szervezetében. Ha tartalmaz és fürge akkor előfordulhat terhesség persze még ott vagy te és a te fogantatási képességed. Valaki könnyen teherbe esik valaki egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!