Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben más óvszerrel illetve anélkül?
Bnőmnek kell tartania 2 hónap szünetet a fog.gátlóval, és addig ugye óvszert kell használnunk. Csak én még sosem csináltam azzal és nem tudom h milyen. Pontosan arra lennék kíváncsi h milyen hatása van mert nem nagy a péniszem és amugy is éppen elég neki de orgazmust nem tudok vele nála elérni... És nem tudom h az óvszertől esetleg jobban csuszhat amiből következik h még annyit se fog érezni mint eddig.
Előre is köszi a válaszokat.
21/F
Én szárazabb vagyok!
Görcsölök,hogy ki ne szakadjon,ami olyankor tutira de nem kéne,mármint görcsölni,meg a szakadás se!Volt benne része,szóval engem eléggé leblokkol!
Az ember visszafogja magát,nem mer egyik pózból hirtelen váltani!
Ha közben vágyik egy kis orálisszexre vagy a gumit "szeretgeted",vagy leveszed,aztán cserélsz!
Dühítő macera!
Én nagyon utálom egyszóval!
M
lány vagyok,nekem is sokkal jobb gumi nélkül.Úgy legalább érzem a páromat,egyesülünk meg minden...:D Gumival néha csíp is.De van aki szereti.
tipp. ha nem akarsz gumit,használjatok hüvelykúpot és vedd ki mielőtt elélvezel! Ez is jó módszer együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!