Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben más óvszerrel illetve anélkül?
Bnőmnek kell tartania 2 hónap szünetet a fog.gátlóval, és addig ugye óvszert kell használnunk. Csak én még sosem csináltam azzal és nem tudom h milyen. Pontosan arra lennék kíváncsi h milyen hatása van mert nem nagy a péniszem és amugy is éppen elég neki de orgazmust nem tudok vele nála elérni... És nem tudom h az óvszertől esetleg jobban csuszhat amiből következik h még annyit se fog érezni mint eddig.
Előre is köszi a válaszokat.
21/F
Én nem sok különbséget érzek.Szerintem csak a léleknek jó érzés,hogy még aza vékony gubi sincs köztetek,de amúgy az élvezetet (orazmust) nem befolyásolja. Én mindenhogy el tudok élvezni (csiklóizgatás nélkül!átlagos péniszmérettel)
Nem kell ilyen tényezőkre fogni a dolgot,egyszerűen csak ügyesnek kell lenni és akkor mindenhoyan megy ;)
hajrá, 17-lány
Köszi:-) A hajrával nincs is gond:) meg nem rá akarom fogni én lennék a legboldogabb ha erre fognám rá...csak amikor a bnőd szájából hallod azt h mi van..az már azért más
:(
Én óvszerrel tovább bírom, tempósabban tudom csinálni, mert kevesebbet érzek. De nem rosszabb, sőt. Mivel tovább tart, nagyobbat élvezek.
A barátnőd pedig nem a kisebb méret miatt nem tud elélvezni. Mert az nem számít. Ha igazán megismered a testét, és ebben ő is segít neked (anélkül pedig nem megy), akkor lesz siker. Nem kell ebbe beletörődni, hogy kicsi a pénisz, és nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!