Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmazza valaki Stodette nevezetű fogamzásgátlót? Ezt irta fel nekem a nőgyógyászom, mert váltanom kellett, de nem nagyon hallok róla semmit, mivel annyira új.
Sziasztok!
Nálam leállították a 12. napon a gyógyszert.
Nem kell valakinek két és fél havi adag 4000.-ért?
aspasya@citromail.hu-ra írhattok ha kell a gyógyszer.
Még keddig vagyok valószínűleg Magyarországon.
Sziasztok!
Én még nem szedtem fogamzásgátlót. A doktor úr a Stodette nevű fogamzásgátlót írta fel nekem.A betegtájékoztatóba ez van írva, hogy "a menstruációs ciklus első napján kezdje el a Stodette szedését, a gyógyszerlevélen a hét aktuális napjának nevével megjelölt tabletta kiválasztásával."A gyógyszerlevélen nem napok vannak hanem számok.Az lenne a kérdésem,hogy vasárnap tudom elkezdeni szedni,akkor ahol a 7-es azt a szemet vegyem be?Ti hogy kezdtétek elszedni?Milyen tapasztalataitok vannak a gyógyszerről?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mindig az 1. számmal kell kezdeni.
És jegyezd meg hányadikán kezdted.
Így ha esetleg kicsit káoszos volt a napod, és hirtelen nem tudod eldönteni, hogy az aznapit bevetted-e már, simán vissza tudsz számolni ;)
De igyekezz ugyanabban az időben bevenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!