Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmazza valaki Stodette nevezetű fogamzásgátlót? Ezt irta fel nekem a nőgyógyászom, mert váltanom kellett, de nem nagyon hallok róla semmit, mivel annyira új.
Sosem hallottam még róla...
Annyit látok, hogy alacsony hormontartalmú.
sziasztok!
nekem is ezt írta fel a doki, most kezdtem el szedni! Én se találtam sok információt erről a gyógyszerről, ezért ha tudok írok ide, hátha segíteni tudjuk a jövő nemzedékét! :)
Amúgy én is éhesebbnek érzem magam, de szerintem csak azért mert elolvastam a mellékhatásait! :D
ha van nektek is valami infótok róla, írjatok ;)
én is ezt szedem, eléggé megijedtem az elején, amikor semmi infót nem találtam róla, és még a gyógyszertárban is meg kellett rendelni.. egy hete szedem, néha fáj a fejem, de ezen kívül semmi mellékhatást nem éreztem, remélem így is marad:)
tapasztalatoknak azért én is örülnék:]
sziasztok, megígértem ha lesznek tapasztalataim, akkor írok. Hát végül az első hónap nehéz volt, pár nap múlva lett pecsételő vérzésem, fejfájásom, és ami még kellemetlenebb, pattanások, és egyéb kisebb mellékhatások. most kezdtem a második levelet, a vérzés megszűnt, a fejfájás és a többi mellékhatás is. (a pattanásokat nem tudom még, nem szólom el magam). Tehát ha vannak mellékhatások ne ijedjetek meg, szedjétek a második levelet is! Nem lesz gond :)
ha valakinek voltak a patikkal gondok, az írjon, hogy ha tud! hogy mi lett a végeredmény!!! köszí :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!