Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el életembe először fogamzásgátló tablettát szedni és 15 napja szedem ugye első nap kellet elkezdni de már a menzeszem meg van azóta tehát 15 napja és nem múlik nem tudom szerintem ez nem normális.
2011. febr. 25. 15:21
 1/3 anonim válasza:
67%
Sztem nem normális mert a fogamzásgátlónak éppen igazítania kell a havi cilust
2011. febr. 25. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem sem normális, keress fel egy nőgyógyászt.
2011. febr. 25. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
De,normális. Első 1-2 hónapban előfordulhat ilyen.Az is lehet,hogy holnapra elmúlik és pár nap múlva újra vérzel.Ezt hívják köztes vérzésnek,ami a fogamzásgátló szedésének az elkezdésekor előfordulhat.Ha ez még a következő levélnél is tartani fog vagy most elmúlik és nem jön meg a 7 napos szünetben,akkor keresd fel az orovosodat és valószínüleg másik tablettát fog felírni,mert ez nem megfelelő neked.
2011. febr. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!