Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha szedek fogamzásgátlót,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szedek fogamzásgátlót, akkor biztosan nem leszek terhes?

Figyelt kérdés
2008. febr. 1. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is tabit szedek egy hónapja, de még óvszert is használunk. Én is félek, hogy mi lesz gumi nélkül, dehát nagyon-nagyon sokan tabit szednek és nem lesznek terhesek. Nyugi, szerintem nem lesz semmi baj. :)
2008. febr. 1. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én is mindig nagyon-nagyon féltem. én már lassan 9honapja szedem. Nem tortént még semmi baj. Az ismeroseimnek ugy szintén! Ha mindig rendesen beszeded akkor nem lesz semmi gond.Nyugi!
2008. febr. 1. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Én rendesen szedtem,minden rendben volt és terhes lettem!Utána még 7 évig szedtem gyógyszert és nem lettem terhes,visszont minden hónapban vártam,hogy megjöjjön!Bennem maradt az érzés,hogy sajnos gyógyszer mellett is jöhet a baba!Viszont az esélye nagyon csekély!
2008. febr. 1. 23:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A tabletta a legbiztonságosabb védekezési módszer!A hatékonysága 99,99%!
2008. febr. 2. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Bocsi, nem akarom, hogy megijesszele. de egyik barátnőm már egy ideje tablettát szed, SOHA nem felejtette el bevenni. és most ennek ellenére hétfőn megy abortuszra. imkább vacakoljatok a gumival. vagy vannak más módszerek is. a gumi 95%-ig véd. a tabit nem tudom, de ezek után sokkal kevesebbre tartom. hidd el: a barátnőm is ugy gondolja: bár ő is a gumit választotta volna. a gumiból csak akkor kerülhet beléd sperma ha bénák vagytok, vagy kiszakad.(kissebb az esély), de a gyógyszer mellett bemegy a sperma, és keresi a helyét, és ha a te testedben nem véd a gyógyszer akkor meg is találja azt!. Jobb félni mint mgijedni.:(
2008. febr. 2. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Az biztos, hogy jóval nagyobb az esélye annak, hogy kiszakad a gumi, minthogy gyógyszer mellett valaki teherbe esik!
2008. febr. 2. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Én 5éve szedem,és jópárszor elfelejtettem,persze pótoltam.de szerencsére nem volt még semmi gáz,de nagyon oda kell figyelni,h ne felejtsd el!

ja,és sokkal jobb gumi nélkül!a pasiknak meg főleg!

2008. febr. 2. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
de furi hogy ha ez tényleg így van ahogy írjátok!!!! lehet hogy az emberi szervezettől függ hogy mennyire védi a gyógyszer!!!! én halál nyugodt voltam gyogyszer mellett sose estem teherbe. uristen miket olvastam itt. ki vagyok akadva. gyogyszer mellett terhes legyen valaki??? ááá oan furi. nem lehet hogy tényleg bénán szedte esetleg véletlenül??? ÉN a feltett kérdésre azt mndtam volna hogy tuti nem lesz terhes egy csaj, de ezek a hozászolások után már nem modok semit csak a tapasztalatomat. h nem estem teherbe gyogyszer mellett!!!!!!!!!
2008. febr. 8. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:

98%

Nem elfelejteni bevenni, és hasmenés/hányás esetén pótolni kell. Orvosnak kell felírni és néhány havonta elenőrizni.

2008. máj. 2. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!