Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fogamzásgátlót szednék, akkor biztosan megszünnének a pattanásaim? és egészségesebbnek tűnne a bőröm?
Én szedtem tabit elmesélem milyen volt:
1.hét:hánytam,mint a lakodalmas kutya
1.hónap:folyamatos rosszullétek lecsökkent libidó
2.hónap rosszullétek megszűntek,de a libidóm a béka segge alatt,hüvelyszárazság
3.hónap.libidó kezd helyre állni
fél év múlva:minden rendben,csak az első 7 tabinál jelentkezett rosszullét a beszedés után 2-3 órával.
Most nem szedem,mert nincs komoly kapcsolatom,de majd ha lesz újra szedni fogom,de másik fajtát választok,mert a fent említett időszakon nem akarok újra átesni.Nem volt hatással a pattanásaimra,de nem is híztam tőle.Mondjuk osem voltam veszettül pattanásos fajta,mióta kijöttem a pubertázsból.Ha zavarnak a patik inkább egy jó bőrgyógyászt keress meg,de a babaszappan is csodákra képes.
De gonosz vagy első! Miért ne lehetne párja attól, hogy pattanásai vannak? Nem értelek...
A kérdésre viszont nem tudok válaszolni=/ Viszont ha az orvos azt javasolta/javasolja akkor lehet rá esély hogy eltünteti. (nem értek a fogamzásgátlókhoz)
15L
Első, kedves vagy, nekem is 1-2 pattanásom, és 3 éve barátom, szted? Húzzál haza...
Kérdező: Nem biztos, hogy így fog hatni a fogamzásgátló. Elképzelhető, hogy elmúlik, de az is lehet, hogy csak javulni fog. 3 hónap lefutásnyi időt adj a gyógyszernek majd, ami a mellékhatásokat illeti. Az, hogy mennyi idő kell, míg helyreáll a bőröd, nehéz megmondani. Viszont ha elmész bőrgyógyászhoz, ír fel neked, egy pár hónapra gyógyszert, amitől teljesen elmúlnak a pattanásaid.
Nekem csúnya volt a bőröm, aknés is voltam, és a fogamzásgátló megszüntette a problémámat. Mindenképpen egyeztess a nőgyógyászoddal, hiszen a vizsgálatok után ő tudja megállapítani, hogy pontosan mekkora hormontartalmú gyógyszerre is van szükséged. Ha bármilyen negatív tapasztalatod lenne, ami nem szerepel a tájékoztatóban, akkor azonnal menj vissza az orvoshoz! Az első egy hónapban kicsit fel voltam puffadva és rengeteg vizet raktározott el a szervezetem. Más mellékhatást nem tapasztaltam. Ha jó az orvosod, nem lehet probléma, fontos, hogy minden kérdésére őszintén válaszolj, hiszen így lehet ő is biztos a dolgában.
Remélem segítettem.
Puszi
Köszönöm a hozzászólásod utolsó!
Most elköltözöm, és ideiglenesen leszek Budapesten, de a mostani lakóhelyem bejelentett helyét nem akarom megszüntetni.. Budapesten eltudok így menni nőgyógyászhoz? Egyébként Bicskére kéne járnom.
Szia!
Szerintem el tudsz menni. Ha szükséged van egy megbízható nőgyógyászra akkor én ajánlani tudom az enyémet!
Ha érdekel a dolog, akkor írj a lovegame6@freemail.hu-ra!
Szia!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!