Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fejetlenség volt hogy a gyógyszerttárosra hallgattam, ezt tényleg lehet így?
Figyelt kérdés
Karissa nevű fogamzásgátlót szedtem eddig, nagyon szerettem, kb fél éve szedtem. Ám ma amikor lementem a gyógyszertárba hogy megvegyem a következő dobozzal, azt mondták elfogyott és nem is rendelnek mostanában azt. Helyette adtak egy Logest nevű tablettát, állítólag ugyan azokkal a hatóanyagokkal, és a azt mondták a Karissa a Logest másolata...megvettem mert nem volt már választásom, ma volt a 8. nap és elkellett kezdjem a következő levéllel. utólag persze jobbnak látnám esetleg inkább késve bevenni és elmenni egy másik gyógyszertárba. Sanos így is késébnem voltam valahonnan. Nos szerintetek mit tegyek? Vegyem be ezt az egész levelet és ezután szedjem ezt? vagy esetleg ha véget érta levél, szedjem ujra a Karissát? Vagy már holnapra szerezzek be Karissát? nagyon nagy különbség lehet a kettő között? nagy baj lehet, hogy váltottam? félek:-s2011. febr. 23. 20:12
11/12 anonim válasza:
hát nem tudom,nálam nem jön be ,nagyon száraz lettem töle , ,semmi kedvem a sexhez,azt hiszem a karissat fogom venni ha elfogy,még a 12 nél tartok.
12/12 A kérdező kommentje:
én nem vettem észre ilyesmit, de nyugtan vegyél karissát, nekem nagyon bevált, nem fájt a hasam mezikor, nem hiztam tőle, pattanások elmultak, szárazságot sem észleltem. Remélem neked is használ:)
2011. márc. 23. 20:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!