Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem szedtem még fog. Gátlót,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szedtem még fog. Gátlót, tegnap voltam dokinál felíratni. Elküldött laborba, de azt mondta, kezdjem el szedni, és elég csak akkor visszamennem az eredménnyel, mikor 3hónap múlva megyek hozzá vissza a köv. Adagot felíratni. Ez így ok?

Figyelt kérdés

Dienillet írt fel. Olvastam, h az alacsony hormontartalma miatt volt itt más is, akinek vizsgálat nélkül írták fel... de nem tudom, elkezdjem-e szedni vizsgálat nélkül...

19/L

2011. febr. 22. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem sem vizsgált meg, csak mondtam hogy gyógyszert akarok szedni, ő kérdezett párat allergiáról egyebekről aztán felírta a lindynette 20-at. Ennek 3 éve. Semmi bajom nem volt soha, és semmilyen vizsgálatot nem csinált.
2011. febr. 22. 11:13
 2/5 anonim válasza:
Igen ez így ok. Nekem is azt mondta, hogy szedjek be 1 levéllel, utána vérkép és majd jelentkezzek. Azért kell szedni 1 havi adagot, hogy kiderüljön, okoz-e pl. májműködésben problémát.
2011. febr. 22. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy volt, mielőtt elmentem fogamzásgátlót feliratni, hogy semmilyet nem szedtem azelőtt. Megbeszéltük, hogy milyen hormonális problémám volt évekkel korábban, ill. ehhez hasonlók és felírta nekem az alacsony hormontartalmú hüvelygyűrűt, amivel soha nem volt semmi problémám az égvilágon. Sőt, szebb lett a bőröm is (pattanások eltűntek).
2011. febr. 22. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
11:17 vagyok: engem sem küldött el semmilyen kivizsgálásra előtte.
2011. febr. 22. 11:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Oké, köszönöm a válaszokat! :)

Azért nem voltam benne biztos, mert eddig úgy tudtam, meg általában mindenkitől azt hallottam, h labor nélkül nehogy... De akkor remélem, tényleg nem lesz probléma :)

2011. febr. 22. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!