Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de tudom, h nem szabad visszamennem azok után! Mit tegyek?
2 éve jártunk már, mikor el kezdett velem bunkózni, ami a későbbiek folyamán állandóvá vált. Szakítás előtti napon, nem örült annak, h nem akkor alszom nála, amikor tudok! Kérdőre vont, h miért nem akkor vagyok nála, amikor ő a szabadnapos? Erre mondtam neki, hogy azért mert ha vele alszom aznap, akkor megadom neki a szabadságot is, azzal h nem lógok a nyakán.
Kint voltam barátnőimmel kicsit sétálni... nem akartam otthon este 10ig ülni, míg a párom hazaér! Inkább kimentünk egy kisebb társasággal és beszélgettünk egy nyugis helyen. Erre mikor ő végzett a munkával és hívott, h otthon van már, én felkaptam a holmim és indultam hozzá... Mikor odaértem, kérdőre volt, hogy miért vagyok kisminkelve (közben csak egy szolid smink volt: alapozó, szemspirál, szemcerka, egy vékony ezüst csík a szemhéjamon. Szóval elhordott mindennek!!! Meg hogy nélküle voltam bulizni és a másnapos ruhámra azt mondta, h kirittyentettem magam! Nagyon megbántott, de ez nem volt elég... azt akarta, h azokután én még le is sz*pjam... Itt végem volt! Elmondtam neki a magamét, ammi neki nem tetszett! És mondtam hogy én ezt nem vagyok hajlandó elviselni! Szakítsunk! Megütött és nem engedett elmenni! Mondta, h legalább várjak 5 percet. Megtettem neki, akkor sem engedett el és egyből megint engem vádolt azért ami történt.
Mindeni mondja, h ne menjek vissza! Mert nagyon látszik, h lelkileg és testileg is terorizált! De nagyon dühös vagyok és szeretnék neki beolvasni és a szemébe mondani, h túlvagyok rajta, annak ellenére mondjuk még mindig szeretem! De én vagyok akkor a hülye? Igaz? Kérlek segítsetek....!!!
Noss!
Eleve elítélem azt a férfit aki képes megütni egy nőt, akármit is tegyen. Azokat a faszikat agyon tudnám verni.
Az a baj hogy rengetegen elkövetik azt a hibát, hogy túlontúl szeretik a barátjukat még akkor is ha megütötte őket és ordibált velük meg elküldte a barátnőjüket jó messzire. És nem tudom de ha csak megélhetés szempontjábol mennél vissza hozzá vagy csak azért, hogy legyen hol aludnod akkor ne tedd biztos máshová is tudsz menni.
Kerüld el ezt a pasit jó messzire, meg sem érdemel téged. Persze én is meg szoktam kérdeni a b.nőmet ha nagyon csinosan felöltözik és kifesti magát, hogy hová megy. De megbízom benne mert megvan köztünk a bizalom. És tudom , hogy nem cslana meg amúgy meg úgy is a tudtomra jutna ha igen.
De az , hogy elmegy a barátnőivel valahová és kifesti magát az természetes.
HA egy nő tisztában van azzal, hogy nem néz ki rosszul, akkor szereti megmutatni magát vagy hogy is fogalmazzak, kell neki is a szabadság ugyanúgy ahogy néha a pasiknak.
Szóval: HAGYD ŐT OTT A JÓ BÜDÖS F*ANCBA! Kerüld el jó messzire hozzá se szólj. 26/f
Akármennyire szeretem a barátom, engem ne üssön meg!
Hidd el találsz jobbat is, aki jobban bánik veled, és nem fog ennyire vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!