Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megfelelő védekezési forma babavárás előtt?
Nekem vilagos volt amit irtal mi a "felmegoldast" valasztottuk es nekunk eddig bevalt: mielott csucs, elotte kiszall tipust.
Sokaig ugyanez volt a helyzet nallunk meg mar ugy megszoktuk...iden azonban mi is probalkozunk.:o)
Mi is várni akartunk három hónapot,és így megszakítással védekeztünk.A második hónapban már meg is fogant a pici.(igaz nekem megmaradtak a szinte percre pontos 28 napos ciklusaim.)
De nyugodtam lehet egyből próbálkozni.
ajajj, most látom, bakot lőttem
Akkor megszakított érintkezés, hüvelykúp, vagy naptármódszer, ez már arra is jó, hogy már most megfigyeled a termékeny napjaidat. Most azokat a napokat kerülöd, a baba-projekt beindulásakor meg épp arra koncentráltok majd.
Én is a pharmatex hüvelykúpot mondanám, de a megszakítás is jobb, mint a semmi, bár ettől még teherbe lehet esni:-)
Én sem vártam, mert úgy tudtam, nem lehetek terhes, a 3. hónapban megfogant a baba.-) Eddig minden rendben, semmi baj:)
Valóban, a mai tabiknak nagyon alacsony a hormontartalmuk, de ahogy jónak látod:-)
sokféle vélemény van a tablettárol. olyan is, hogy jo ha vársz a babával a gyogyszer abbahagyása után, meg olyan is, hogy nem kell várni. én azt gondolom, ne probálkozzatok azonnal, várj pár honapot vele, addig meg pl.megszakítással védekezzetek.Multkor egy doki mondta a tv-ben, hogy ezzel is nagyon csekély az esély a teherbeesésre!
Bármi is az igazság a fogamzásgátloval kapcsolatban, azthiszem nem kockáztatnám, hogy a gyerekemnek bármilyen baja legyen ilyen aproság miatt!
amugy sok sikert nektek majd a babatervezgetéshez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!