Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lenne a megfelelő védekezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megfelelő védekezési forma babavárás előtt?

Figyelt kérdés
A párommal babát szeretnénk. A gyógyszert nemrég hagytam abba, sajnos még nem jött meg azóta, viszont még nem vagyok babás. Mi lenne a megfelelő védekezési mód amíg rendbejön a szervezetem? Gyógyszert persze már nem szeretnék szedni, a gumi pedig allergia miatt kizárva :(
2008. jan. 30. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Nme értem miért szeretnél védekezni ha babát akartok?Írnál erről bővebben?
2008. jan. 30. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Nekem vilagos volt amit irtal mi a "felmegoldast" valasztottuk es nekunk eddig bevalt: mielott csucs, elotte kiszall tipust.

Sokaig ugyanez volt a helyzet nallunk meg mar ugy megszoktuk...iden azonban mi is probalkozunk.:o)

2008. jan. 31. 02:31
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Nekem azt mondták, hogy felesleges védekezni.Amint abbahagytad a gyógyszert onnantól nincs hatása, tehát gyorsan kiürül a szervezetből.Azért mondják, hogy várj 3 hónapot, hogy rendesen beálljon a mensid.Így könnyebb kiszámítani a szülés várható időpontját.Mi sem védekeztünk és addig míg nem állt be addig nem is jött össze.de ha annyira szeretnél védekezni, akkor a 60nál kiszállok módszer ami talán segít, persze így is teherbe lehet esni.
2008. jan. 31. 08:05
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Mi is várni akartunk három hónapot,és így megszakítással védekeztünk.A második hónapban már meg is fogant a pici.(igaz nekem megmaradtak a szinte percre pontos 28 napos ciklusaim.)

De nyugodtam lehet egyből próbálkozni.

2008. jan. 31. 08:09
 5/10 anonim ***** válasza:
41%
Gondolom óvszerrel nem akartok, akkor lehet mondjuk a pharmatex hüvelykúp is.
2008. jan. 31. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
26%
óvszer
2008. jan. 31. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

ajajj, most látom, bakot lőttem

Akkor megszakított érintkezés, hüvelykúp, vagy naptármódszer, ez már arra is jó, hogy már most megfigyeled a termékeny napjaidat. Most azokat a napokat kerülöd, a baba-projekt beindulásakor meg épp arra koncentráltok majd.

2008. jan. 31. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
40%
Amit abbahagyod a tablettát, az kiürül a szervezetedből, nem kell várni! Ezzel nem ártasz a babának, ha teherbe esnél! Csak azért szokták mondani, hogy várni kell, hogy beálljon a ciklusod, mert nem mindenkinél áll be, ha abbahagyta!
2008. jan. 31. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:
25%

Én is a pharmatex hüvelykúpot mondanám, de a megszakítás is jobb, mint a semmi, bár ettől még teherbe lehet esni:-)

Én sem vártam, mert úgy tudtam, nem lehetek terhes, a 3. hónapban megfogant a baba.-) Eddig minden rendben, semmi baj:)

Valóban, a mai tabiknak nagyon alacsony a hormontartalmuk, de ahogy jónak látod:-)

2008. jan. 31. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:
58%

sokféle vélemény van a tablettárol. olyan is, hogy jo ha vársz a babával a gyogyszer abbahagyása után, meg olyan is, hogy nem kell várni. én azt gondolom, ne probálkozzatok azonnal, várj pár honapot vele, addig meg pl.megszakítással védekezzetek.Multkor egy doki mondta a tv-ben, hogy ezzel is nagyon csekély az esély a teherbeesésre!

Bármi is az igazság a fogamzásgátloval kapcsolatban, azthiszem nem kockáztatnám, hogy a gyerekemnek bármilyen baja legyen ilyen aproság miatt!

amugy sok sikert nektek majd a babatervezgetéshez:)

2008. febr. 1. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!