Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet baj?
Figyelt kérdés
1 hónapja szedem a harmonet fogamzásgátlót és megvolt a 7 napos szünet. A 7 napos szünet alatt megjött a menstruációm. Tegnap kezdtem el a 2ik levelet szedni. ÉS lefeküdtünk tegnap este a barátommal és elment bennem. Nagyon fura érzéseim voltak és csak arra gondoltam hogy lehetek-e terhes és eléggé félek ettől. Szerintetek lehet baj??2011. febr. 12. 12:28
1/4 anonim 

válasza:

Ne aggódj! Azért szeded hogy ne kelljen ilyeneken izgulnod. Igaz semmi sem 100%, de nagyon minimális az esélye hogy gyógyszer mellett baj legyen. Csak szedd rendesen!
2/4 anonim 

válasza:

Nem! A fogamzásgátlónál 2 hét amig hatni kezd és menstruácio után még mindig véd plus már elkezdted szedni a következöt akkor nem lesz semmigond. És az orvosok szerint menstruácio után amugy is védett vagy 3napig
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) Ez megnyugtató:)
2011. febr. 12. 12:38
4/4 anonim 

válasza:

Először nálam is így volt. Emlékszem feküdtem a szeretkezés után az ágyban és arra gondoltam, hogy mivan ha nem hat? Terhes leszek és meg kell szülnöm?
Amikor még új a dolog, akkor kételyek vannak az emberben. Már 5. hónapja szedem és teljesen bevált :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!