Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruáció utolsó napján mennyi az esély a terhességre Pharmatex tamponnal?
Szervusztok.
A barátnőmmel szeretnénk kipróbálni a szeretkezést gumi nélkül, és úgy gondoltuk, hogy a menstruáció utolsó napján megtehetnénk. Vettem pharmatex hüvelytampont, és avval csinálnánk. Plusz még ha nem is mennék el, hanem a vége elött felvenném a gumit akkor szerintem az esélye minimálisra csökkenthető.(fogamzás gátló szedése még odébb lesz, úgyhogy azt ne írjátok léci) De ha tud valaki jobb módszert akkor legyen szíves és írja le. Előre is köszönöm, illetve köszönjük a válaszokat.
Eddig azt olvastam ezekről a hüvelytamponokról h jók és többen is alkalmazzák, ha pedig még nem is mész el benne akkor biztosan nem lehet úgy baj! Én a barátommal amig nem szedtem gyógyszert addig is volt h gumi nélkül csináltuk és kivette belőlem amikor kellett mert ugye így 100000 és egyszer jobb mint gumival, de azért figyeljetek oda h tényleg időben vegyétek ki, ha még csak az elején vaygtok a szeretkezésnek és nem igazán tudod még kontrollálni h mikor is jön aminek jönnie kell akkor inkább ne próbálkozzatok vele, mert az egyik bnőméknél ez volt és jöhetett a 72órás tabi:S
de az tuti h a tabi a legjobb, tudom h írtad h nem jöhet szóba de mégis
jó szórakozást
A pharmatex erre van kitalálva, sokan ezt használják, mert nem szedhetnek hormonális fogamzásgátlót.
Tehát nyugodtan használjátok, védeni fog.
A mensi utolsó napja jó választás, és mensi előtt is jó, a lényeg, hogy ne középidőben legyetek, bár a tampon akkor is védeni fog:)
Olvassátok el pontosan hogy kell használni, aktus előtt 10 perccel kell felhelyezni, és nem szabad utána kimosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!