Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Aki Pharmatex vagy Patentex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki Pharmatex vagy Patentex, tehát spermicid anyag mellett lett terhes, az megfelelően alkalmazta a készítményt?

Figyelt kérdés
Úgy értem, kivárta a 10 percet, nem használt szappant, nem mosta ki a hatóanyagot és minden szex előtt új adagot tett fel? Most "kicsit" parázok, termékeny napon voltunk együtt, de megfelelően alkalmaztuk, csak annyi Pharmatex babáról hall az ember, hogy szeretném tudni: előírásokat betartva is megtörténhet a baj? Semmi sem 100%, de örülnék, ha afelé közelítene...
2011. febr. 8. 17:12
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
100%
Mi sokáig csak azt használtuk, nem lett baba.
2011. febr. 10. 13:39
 12/23 A kérdező kommentje:

Akkor talán nem kell úgy aggódnom. :) De akkor kiegészítjük gumival a védekezést, aztán ha már nem szoptatok, visszatérek a tabira.

Pesszáriumot akartam először, de sajnos MO-n nem lehet kapni 2009 óta, csak Pharmafutárral hozatni. 5 gyógyszertárban is utána érdeklődtem, egyik akart is rendelni nekem, de a patikus néni nem járt sikerrel, közölték vele, hogy nincs és nem is rendelhető. A Pharmatex tamponra is ezt a választ kaptam.

2011. febr. 10. 14:19
 13/23 anonim válasza:
Lehet mellette terhes!... Miért hisztek ezekben ?? miért nem lehet elmenni és normális gyógyszert felíratni?
2011. febr. 10. 15:33
 14/23 anonim ***** válasza:

nekem pl nem lehet gyógyszert írni:( sajna hajlamos vagyok a mell és petefészek rákra :( mi krémet használunk megszakítással...a fogantatáshoz ondó kell!mi 3-4 hónapig csak megszakítottuk és semmi nem lett, én inkább attól féltem hogy nem húzza ki időben, és ott a baj :\ na most ezekről a kúpokról meg krémekről tudni kell, h.ha elmegy benned a barátod nem biztos h. a krém az összes ondót elpusztítja..ugyan ott vagy mitha nem is védekeznél :(

nekem szerencsére elég pro. dokim van...az országos onkológia intézetben dolgozik. nekünk bevállt, de csak megszakítssal! magában semmiképp nem alkalmaznám. (amúgy fél éve használjuk)

2011. febr. 10. 17:23
 15/23 Turbocharger ***** válasza:
Persze
2011. febr. 10. 19:39
 16/23 A kérdező kommentje:

"Lehet mellette terhes!... Miért hisztek ezekben ?? miért nem lehet elmenni és normális gyógyszert felíratni?"

Talán mert szoptatok?! És a szoptatás alatt szedhető minipillek nem ajánlottak nekem, mert plusz cisztákat csinál a meglévők mellé?!

2011. febr. 11. 12:44
 17/23 A kérdező kommentje:

Mint minden gyógyszernek, a Cerazette-nek is lehetnek mellékhatásai.

Szóljon az orvosának, ha bármilyen nem kívánt hatást észlel, különösen, ha az súlyos vagy tartós. A Cerazette alkalmazásához köthető súlyos nemkívánatos hatásokról a 2. pontban olvashat. További információkért kérjük, olvassa el ezt a részt és szükség esetén azonnal értesítse orvosát.

A Cerazette alkalmazása közben hüvelyi vérzések rendszertelen időközönként jelentkezhetnek. Lehet, hogy ez csak egy enyhe pecsételés, ami még betétet sem igényel, de az is lehet, hogy erősebb vérzés, ami egy igazi havi vérzésre emlékeztet, és egészségügyi betétet tesz szükségessé. Az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem lesz vérzése. A szabálytalan vérzés egyáltalán nem jelenti a Cerazette fogamzásgátló hatékonyságának csökkenését. Általánosságban nincs szükség semmilyen lépésre. Ha azonban a vérzés erős és tartós, konzultáljon orvosával.

Egyéb gyakori mellékhatások: pattanások, emlőfájdalom, fejfájás, hangulatváltozások, hányinger, csökkent nemi vágy (libidó) és súlygyarapodás. Kevésbé gyakori vagy ritka a kontaktlencse viselési nehézség, folyadékkal teli hólyagok (ciszták) kialakulása a petefészekben, hajhullás, hüvelyi fertőzés, fájdalmas havi vérzés, fáradtság, különböző bőrreakciók, hányás.

2011. febr. 11. 12:44
 18/23 A kérdező kommentje:
Ezek után, PCO szindrómásan nem szednék minipillt, pláne, hogy az orvos sem javasolja.
2011. febr. 11. 12:45
 19/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első! Mi is fél évig használtuk előtte minden gond nélkül, szóval nem azt mondom, hogy nem jó, mert szerintem jó, és hasznos, csak időben fel kell tenni, nem aktus előtt, rögtön, mert persze, hogy úgy nehéz kivárni a 10 percet.

Én tudom jól, hogy mi hibáztuk a használatát illetően.

2011. febr. 11. 20:51
 20/23 A kérdező kommentje:
Most azért megnyugodtam, mert mindig kivártuk a 10 percet (még többet is). Remélem nem lesz még kistesó ilyen korán. :)
2011. febr. 15. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!