Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy mit tegyek? Szeretnek fogamzasgatlo tablettat szedni, de anyukam nem akarja, hogy en tabit szedjek.
www.google.hu
Beírod a legközelebbi város nevét és hogy nőgyógyászat. Megnézed a rendelő címét, telszámát. Felhívod, időpontot kérsz, kézen fogod a párocskádat és elmész tabit íratni. Amit (megjegyzem) valóban nem 15 évesen kéne elkezdeni szedni!!!
Arra is gondolj, hogy csomó pénzedbe fog kerülni. Magyarországon a legolcsóbb 2500 körül van. Ez 3 havi adag, de nem is gyereknek való, mert magas a hormontartalma. Neked való olyan 6000 Ft körül van. Tudod ezt a zsebpénzedből finanszírozni???
Nem értem, miért cseszitek le, hogy védekezni akar! Ezek az új fogamzásgátló módszerek nincsenek korhoz kötve, még mindig jobb, hogy tablettát szed, mint hogy 9 hónap múlva gyereket szül 16 évesen. Nem?! Ennyi konzervatív embert.
Mondd el anyukádnak, hogy ha nem akarja, hogy teherbe ess, már pedig biztosan nem akarja, vigyen el dokihoz. Ha véletlenül szakítotok a barátoddal, a tablettát abba is lehet hagyni, nem lesz tőle semmi bajod.
Akik meg lehurrogják, hogy próbál felnőttesen viselkedni, azoknak gratulálni tudok.
17:49
Nem gondolkodik éretten, azért hurrogjuk le. Óvszer, hüvelykúp ugyanolyan jó, de nem kavar be, nem okoz meddőséget és nem hízik el tőle elég nagy eséllyel.(Tudom, tudom most jön, hogy nekem semmi bajom nem volt vele stb. stb., de ki tudja mi lesz veletek pár év múlva, olvassatok itt utána)
17:51!
Aki óvszert használ, és kilyukad nála az óvszer az éretten gondolkodik? Na ne mondd, hogy a fog.gátló meddőséget okoz, meg el lehet tőle hízni!!! Nem az 50es években élünk!
21:05 keress rá, rengeteg ilyen hozzászólás volt. Főleg a Teherbeesés és Fogyókúra topikban...minél korábban kezdi, annál nagyobb eséllyel kavar be. Az óvszer, ha jól használják, nem lyukad ki. Véd a nemi betegségektől , a fertőzésektől, és ugyanolyan hatékony mint a fogamzásgátló (képzeld fogamzásgátló mellett is lehet teherbe esni...)
Ha előveszed a logikádat, akkor rájöhetsz, hogy a még be nem állt szuperérzékeny rendszerbe mesterségesen kifejlesztett gyógyszerekkel beavatkozni hülyeség. Ez az egész tabletta mánia az orvosoktól indult, akik minden vény után járulékot kapnak a gyógyszergyártó cégektől.
Olvasd már el a mellékhatásokat és kérdezz meg egy becsületes orvost, hogy mikortól ajánlott...
Vagy lehetsz továbbra is tudatlan:) Használd, semmi bajom, ha más használja, de legalább legyen a veszélyekkel tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!