Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem tudom hogy mit tegyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy mit tegyek? Szeretnek fogamzasgatlo tablettat szedni, de anyukam nem akarja, hogy en tabit szedjek.

Figyelt kérdés
mit csinaljak?kivel mennyek kivizsgalasra?szeretnek mar tabit szedni aktiv szexualis eletet elek 16eves leszek 5honap mulva
2009. febr. 9. 17:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

www.google.hu

Beírod a legközelebbi város nevét és hogy nőgyógyászat. Megnézed a rendelő címét, telszámát. Felhívod, időpontot kérsz, kézen fogod a párocskádat és elmész tabit íratni. Amit (megjegyzem) valóban nem 15 évesen kéne elkezdeni szedni!!!

Arra is gondolj, hogy csomó pénzedbe fog kerülni. Magyarországon a legolcsóbb 2500 körül van. Ez 3 havi adag, de nem is gyereknek való, mert magas a hormontartalma. Neked való olyan 6000 Ft körül van. Tudod ezt a zsebpénzedből finanszírozni???

2009. febr. 9. 17:46
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Nem értem, miért cseszitek le, hogy védekezni akar! Ezek az új fogamzásgátló módszerek nincsenek korhoz kötve, még mindig jobb, hogy tablettát szed, mint hogy 9 hónap múlva gyereket szül 16 évesen. Nem?! Ennyi konzervatív embert.

Mondd el anyukádnak, hogy ha nem akarja, hogy teherbe ess, már pedig biztosan nem akarja, vigyen el dokihoz. Ha véletlenül szakítotok a barátoddal, a tablettát abba is lehet hagyni, nem lesz tőle semmi bajod.

Akik meg lehurrogják, hogy próbál felnőttesen viselkedni, azoknak gratulálni tudok.

2009. febr. 9. 17:49
 13/20 anonim ***** válasza:

17:49

Nem gondolkodik éretten, azért hurrogjuk le. Óvszer, hüvelykúp ugyanolyan jó, de nem kavar be, nem okoz meddőséget és nem hízik el tőle elég nagy eséllyel.(Tudom, tudom most jön, hogy nekem semmi bajom nem volt vele stb. stb., de ki tudja mi lesz veletek pár év múlva, olvassatok itt utána)

2009. febr. 9. 17:51
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
És aki azt írta, hogy 18 év alatt csak az anyuka jelenlétében írják ki, téved! Én is 16 évesen írattam magamnak fog.gátlót (de végül is nem szedtem be), és az orvost nm érdekelte, hogy kiskorú vagyok. Örült neki, hogy 16 évesen van annyi eszem, hogy a hancúrozás meg a fűvel-fával szex helyett az is eszembe jut, hogy védekezni is kell! Minden korabeli lány így gondolkodhatna, és kevesebb lány lenne 18 évesen egy 1 éves kisgyermek anyukája!!!
2009. febr. 9. 17:52
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Inkább szedjen mint hogy ész nélkül szexeljen és 10 abortuszon legyen túl...azt elmondhatja majd a gyerekeinek, hogy ő legalább okos volt...Ennyi! Nem a kortól függ...Úgyhogy nyugodtan menj el orvoshoz mondjuk nem tudom hogy felirja-e az orvos 16 év alatt.Ezért kéne anyukáddal menned.Akkor az orvos és anyud is másképp állna hozzá.. Mondjuk, a fogamzásgátlót szerintem jobb ugy elkezdeni ha egy KOMOLY kapcsolatba vagy bent...mert ha azért akarod h mindenkivel bármikor akkor inkább maradj a guminál!
2009. febr. 9. 17:57
 16/20 anonim ***** válasza:
56%
Romanul: Ginecologie. Nem hinnem, hogy fogsz kapni fogamzasgatlot, de szerintem is igaza van anyukadnak! Inkabb hasznaljatok ovszert.
2009. febr. 9. 19:15
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

17:51!

Aki óvszert használ, és kilyukad nála az óvszer az éretten gondolkodik? Na ne mondd, hogy a fog.gátló meddőséget okoz, meg el lehet tőle hízni!!! Nem az 50es években élünk!

2009. febr. 9. 21:05
 18/20 anonim ***** válasza:

21:05 keress rá, rengeteg ilyen hozzászólás volt. Főleg a Teherbeesés és Fogyókúra topikban...minél korábban kezdi, annál nagyobb eséllyel kavar be. Az óvszer, ha jól használják, nem lyukad ki. Véd a nemi betegségektől , a fertőzésektől, és ugyanolyan hatékony mint a fogamzásgátló (képzeld fogamzásgátló mellett is lehet teherbe esni...)

Ha előveszed a logikádat, akkor rájöhetsz, hogy a még be nem állt szuperérzékeny rendszerbe mesterségesen kifejlesztett gyógyszerekkel beavatkozni hülyeség. Ez az egész tabletta mánia az orvosoktól indult, akik minden vény után járulékot kapnak a gyógyszergyártó cégektől.

Olvasd már el a mellékhatásokat és kérdezz meg egy becsületes orvost, hogy mikortól ajánlott...

Vagy lehetsz továbbra is tudatlan:) Használd, semmi bajom, ha más használja, de legalább legyen a veszélyekkel tisztában.

2009. febr. 9. 22:17
 19/20 A kérdező kommentje:
komoly kapcsolatom van mar 8honapja egyutt vagyunk a baratommal es gumival mikor vedekeztunk egyszer kiszakadt es nagyon megilyedtunk...egyutt fogunk menni egyetemre is es mikor betoltom a 18-at akkor ossze koltozunk...es ne jojjon senki majd olyannal hogy addigra igyse leszunk egyutt mert azt csak mi erezzhetjuk es tudhatjuk hogy meddig leszunk egyutt...nem szednem sokaig a fogamzasgatlot csak egesz 22-23eves koromig mig nem szeretnenk gyereket:P
2009. febr. 10. 04:12
 20/20 A kérdező kommentje:
jah es az ovszer az nem olyan mintha anelkul csinalnank:Pen pl sokszor nem is erzem hogy a baratom penisze bennem van hogy ha gumival csinaljuk
2009. febr. 10. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!