Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Érdemes ilyenkor 72órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyenkor 72órás tablettát bevenni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha gyakorlatilag nem történt meg az orgazmus,csak gumi nélkül csináltuk,tehát legfeljebb előváladék lehetett.

Valamint mi befolyásolja a tabi hatását? Holnap lesz osztálytalálkozó és ha alkoholt iszok,akkor az csökkenti?

2011. febr. 6. 19:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

köszi azért a válaszokat.

Egyébként bevettem tegnap este még. Úgy voltam vele,hogy oké,hogy kicsi az esély,de inkább beveszem,minthogy bele essek abba a 10%-ba.

Csak azon aggódom,hogy ezáltal nagyon felborul a hormon háztartásom és így is eléggé össze vissza jött meg,sőt fél éve nekem peteérésem sem nagyon volt több hónapig és alig jött meg...

2011. febr. 7. 20:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintetek be lehet venni evés közben? Még van egy,azt most kéne bevennem :S
2011. febr. 7. 20:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát te tudod, én biztos nem vettem volna be. MI már 2 éve így védekezünk sikeresen. Ráadásul ha neked ilyen rendszertelen a mensesed, akkor lehet hogy egyáltalán nincs peteérésed. Ezután a gyógyszer után még úgy sem lesz. Remélem a sok idióta most örül hogy feleslegesen szétcseszted magad.
2011. febr. 12. 09:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem a hozzászólók örömére vettem be ...
2011. febr. 13. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!