Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ilyenkor 72órás tablettát bevenni? (Bővebben lent)
Ha gyakorlatilag nem történt meg az orgazmus,csak gumi nélkül csináltuk,tehát legfeljebb előváladék lehetett.
Valamint mi befolyásolja a tabi hatását? Holnap lesz osztálytalálkozó és ha alkoholt iszok,akkor az csökkenti?
:D
Nem írtam fel utolsó alkalommal,mert eléggé rendszertelen, de olyan 2-a körül múlt el. Múlt hónapban meg 4-e körül jött meg.
Ez már akár peteérés környéke is lehet. El kellene menned nőgyógyászhoz.
Nem tudom hány éves lehetsz, de jó lenne, ha felírnád, mikor KEZDŐDIK a vérzésed. Ugyanis ha orvoshoz mész, ő is ezt fogja először kérdezni.
Az nem túl sok infóval szolgál, hogy mikor múlt el, mivel nem tudom, hány napos a vérzésed.
Máskor meg talán használjatok inkább óvszert, mert így előbb vagy utóbb teherbe fogsz esni, csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!