Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Érdemes ilyenkor 72órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyenkor 72órás tablettát bevenni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ha gyakorlatilag nem történt meg az orgazmus,csak gumi nélkül csináltuk,tehát legfeljebb előváladék lehetett.

Valamint mi befolyásolja a tabi hatását? Holnap lesz osztálytalálkozó és ha alkoholt iszok,akkor az csökkenti?

2011. febr. 6. 19:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hol tartottál a ciklusodban?...
2011. febr. 6. 21:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Kb egy hete múlt el
2011. febr. 6. 23:49
 3/14 anonim ***** válasza:
Tanuljátok már meg végre, hogy a ciklust az ELSŐ naptól számoljuk. Mégis honnan a fenéből szopjam ki, hogy neked hány napos a menzeszed?
2011. febr. 7. 00:05
 4/14 A kérdező kommentje:

:D

Nem írtam fel utolsó alkalommal,mert eléggé rendszertelen, de olyan 2-a körül múlt el. Múlt hónapban meg 4-e körül jött meg.

2011. febr. 7. 00:13
 5/14 anonim ***** válasza:

Ez már akár peteérés környéke is lehet. El kellene menned nőgyógyászhoz.

Nem tudom hány éves lehetsz, de jó lenne, ha felírnád, mikor KEZDŐDIK a vérzésed. Ugyanis ha orvoshoz mész, ő is ezt fogja először kérdezni.

Az nem túl sok infóval szolgál, hogy mikor múlt el, mivel nem tudom, hány napos a vérzésed.

Máskor meg talán használjatok inkább óvszert, mert így előbb vagy utóbb teherbe fogsz esni, csak idő kérdése.

2011. febr. 7. 00:17
 6/14 anonim ***** válasza:
És egyébként pont akkor kellene jobba számon tartani, hogy mikor van meg, ha rendszertelen...
2011. febr. 7. 00:17
 7/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell bevenned gyógyszert. Nem élvezett el benned a barátod.
2011. febr. 7. 11:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Utolsó: Az nem jelent semmit. 100 nőből egy év alatt 35 esik teherbe úgy, hogy nem élvez bele a barátja, hanem előtte kihúzza...
2011. febr. 7. 13:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem jelent semmit? Eddig az orvosok kb. 1% esélyt adnak a terhességre ilyen esetben. Ráadásul mi már 2 éve így védekezünk, kizártnak tartom hogy terhes légy 1 ilyen alkalomtól. De te tudod. Ha 1000%-ra akarsz menni, akkor kell a tabi, de szerintem felesleges.
2011. febr. 7. 19:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért azt vegyük hozzá, hogy igencsak peteérés környékén volt...
2011. febr. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!