Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretjük a gumit. Hogyan kezdjükk a szexhez?

Talán elkíséred az orvoshoz, a barátnőd felirat magának tablettát.
De ha erre még nem jöttél rá, akkor úgy, hogy ülsz az iskolapadban, megvárod, amíg fel nem nősz kicsit, okosabb nem leszel, majd utána próbálkozol a lánynál.

Először is tesztek félre pénzt, hogy legyen miből felnevelni a gyereket.
A gumit ezek szerint TE nem szereted, a nőd meg nem húzhatja erővel a farkadra.
Ellenben te elvárod, hogy szedjen hormontablettákat, hogy neked kényelmes legyen.
Szerintem gondolkodj el a vazektómián, ha betegségektől nem félsz, gyereket meg nem akarsz, ideális megoldás.
A tiszta punci még lehet fertőző, nincs ráírva, hogy pl. AIDS-es, vagy egyéb, nem kevésbé veszélyes betegsége van a leányzónak.
Ha nem használsz óvszert, akkor neked szinte már garantáltan van HPV és chlamydia fertőzésed, csak tünetmentes.
Tehát úgy kezdjetek hozzá, hogy vesztek egy HPV meg egy chlamydia tesztet a patikában, és megcsináljátok mindketten.
Aztán megbeszélitek, hogy tegye tönkre a csaj az egészségét, inkább elhízzon, inkább legyen szőrös, legyen inkább pattanásos, vagy csak simán kevésbé megbízható tablettát szedjen, hogy neked ne legyen "kényelmetlen" a gumi.
Gondolom, lötyög...

Nem szeretitek a nyelvtan órát sem, látom.
Először annak kezdj neki.

A spirált olyannak ajánlják általában, aki már szült gyereket.
A gumit senki nem szereti, de ha nincs jobb megoldás, akkor inkább törődj bele, nem lehetsz ennyire önző, hogy mindent a lánytól vársz el, hogy majd ő védekezik is. De azért óvatosan pedzegetheted neki a tabi témát. Persze arra meg vigyázni kell, mert a hormonok tönkretehetik a szervezetét. Ha szereted, elfogadod, hogy gumi van, ha nem, akkor meg minek vagy vele? Ne raboljátok egymás idejét.

Egyet ne feledj, a gumi a legolcsóbb fogamzásgátlás, mindegy, mennyit használtok és milyet, akkor is.
Egy tabletta később fog "rengetegbe kerülni" (egészségügyi problémákat okoz), legjobb itt is a legdrágább, 10 ezer fölött van havonta.
A hüvelygyűrű elég húzós, és doki írja fel, ahogy a hüvely tabletta se egy olcsó mulatság. Az is durván egy tízezresnél kezdődik havonta. Mellesleg koránt sem annyira biztonságosak, mint a gumi, és elég guszta, ahogy habzik a cucc kifele.
Ha te szeretsz a punciba élvezni, akkor álld a cechet, és vedd meg neki a legdrágább, de legjobb tablettát.
És szeresd akkor is, ha felszed 10 kg-ot fél év alatt. :)
Végül is miattad teszi, a te élvezetedért.
(Én pedig kifejezetten bírom az ízesített - főleg banános - meg érdesített, bordázott gumikat, fő a változatosság.)

Utolsónak: én szültem, és próbáltam, de annyira erős görcsöket okozott, és annyira erős vérzést, hogy az életminőségem tette tönkre. Gyakorlatilag minden hónap felében leszedáltan éltem, tele fájdalomcsillapítóval, görcsoldóval, és véreztem, mint akit leszúrtak.
Ez volt legjobb, legdrágább minőség, mégsem bírta a szervezetem.
Két hónap kínlódás után feladtam a harcot.
Szerencsére a férjemnek évek óta nincs problémája a gumival, nekem sem, és még terhes se lettem mellette.
Nem értem, mi a gond a gumival.
(:D Egyébként én is úgy tudom, hogy annak kényelmetlen, akin lötyög, mert begyűrődik, és nem feszül ki elég vékonyra a makkon.)
Kérdező: most tényleg, nem próbáltál meg kisebb méretet keresni? Patikában biztos lehet kapni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!