Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok vagy mennyi az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok vagy mennyi az eselye?

Figyelt kérdés
mensim elott 1nappal lefekudtem a baratommal es belemelvezet.masnap megjott de sokkal kevesebb mint szokot.
2011. jan. 29. 20:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

most mivan 22 vagyok parom 28.mondom nem baj ha jon csak erdekelt hogy ez lehet tunete?

am mar nev is van:)

fiu:Milan

lany:Maya

2011. jan. 29. 20:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Igazatok van, a Roland valóban szép név! :9 De ha lány lesz, legyen Anna. *.*

Lehetsz terhes, de maga a beágyazódás két hét elteltével történik. Magyarul attól még, hogy ma megjött, simán teherbe eshettél, mert nem védekeztél.

13/21 anonim ***** válasza:
Javítok, a 20:30-as vagyok, csak közben már mások is válaszoltak. De akkor most baj ha jön a baba, vagy sem?
 14/21 A kérdező kommentje:
nem baj...bar nem terveztuk..de ha igy alakulna orulunk neki:)
2011. jan. 29. 20:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem akarok bunkó lenni, de szerintem ne hívd Mayának a lányod..., mint egy rossz k*rva, ez a név.
2011. jan. 29. 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Maya Gold
2011. jan. 29. 20:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem a Maya a méhecske c. mese jutott eszembe:)
2011. jan. 29. 20:53
 18/21 anonim ***** válasza:
56%

Olvastam valakinek a hozzászólását, hogy "megbetegedtél" Jézus hol élünk!??!?! Ki ez a hozzászóló?? Vallásfanatikus vagy miafranc??!?!?!?

Mitől lenne megbetegedve?! Vérzés, menstruáció, havi tisztulás, mitől lenne ez megbetegedve...

bocsássatok meg, de ilyenkor mindig kiakadok..

2011. jan. 29. 21:09
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves hozzászólók!

Egyeseknek szövegértelmezési problémái vannak, az említett esemény korábban zajlott.

Kérdező!

Vegyél egy tesztet (esetleg kettőt, hogy biztosra menj), és ha pozitív akkor keresd fel a nőgyógyászod.

Ha negatív és nem akartok még annyira babát akkor védekezzetek, gumival, pesszáriummal, gyógyszerrel vagy amivel akartok.

2011. jan. 29. 22:21
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez nem úgy működik,hogy lefekszel valakivél és még aznap éjjel teherbeesel!A spermium bekerül,ahol aztán még napokig eléldegélhet.Ha ezalatt van peteérésed,akkor megtermékenyítheti és ha ez megtörtént,akkor indul el,hogy beágyazódjon.Ez még kb. 10-14 nap.Ha beágyazódott,akkor beszélünk terhességről.Ekkor jelenik meg a szervezetedben a hcg hormon,amit a terhességi tesztek kimutatnak.

Vagyis,ha aktus másnapján menstruáltál,az nem jelent semmit.Attól még két hét múlva simán teherbeeshetsz.A 72 órásról lekéstél,amit nem is értek.Most akkor gyerekgyártás van,vagy orosz rulett?

A szextől számítva két hét múlva csinálj tesztet,majd pár nap múlva mégegyet,ha esetleg negatív lenne.

Még egy jó tanács.Nem gyerekkel kell a pasit megfogni.

2011. jan. 29. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!