Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok vagy mennyi az eselye?
most mivan 22 vagyok parom 28.mondom nem baj ha jon csak erdekelt hogy ez lehet tunete?
am mar nev is van:)
fiu:Milan
lany:Maya

Igazatok van, a Roland valóban szép név! :9 De ha lány lesz, legyen Anna. *.*
Lehetsz terhes, de maga a beágyazódás két hét elteltével történik. Magyarul attól még, hogy ma megjött, simán teherbe eshettél, mert nem védekeztél.

Olvastam valakinek a hozzászólását, hogy "megbetegedtél" Jézus hol élünk!??!?! Ki ez a hozzászóló?? Vallásfanatikus vagy miafranc??!?!?!?
Mitől lenne megbetegedve?! Vérzés, menstruáció, havi tisztulás, mitől lenne ez megbetegedve...
bocsássatok meg, de ilyenkor mindig kiakadok..

Kedves hozzászólók!
Egyeseknek szövegértelmezési problémái vannak, az említett esemény korábban zajlott.
Kérdező!
Vegyél egy tesztet (esetleg kettőt, hogy biztosra menj), és ha pozitív akkor keresd fel a nőgyógyászod.
Ha negatív és nem akartok még annyira babát akkor védekezzetek, gumival, pesszáriummal, gyógyszerrel vagy amivel akartok.

Ez nem úgy működik,hogy lefekszel valakivél és még aznap éjjel teherbeesel!A spermium bekerül,ahol aztán még napokig eléldegélhet.Ha ezalatt van peteérésed,akkor megtermékenyítheti és ha ez megtörtént,akkor indul el,hogy beágyazódjon.Ez még kb. 10-14 nap.Ha beágyazódott,akkor beszélünk terhességről.Ekkor jelenik meg a szervezetedben a hcg hormon,amit a terhességi tesztek kimutatnak.
Vagyis,ha aktus másnapján menstruáltál,az nem jelent semmit.Attól még két hét múlva simán teherbeeshetsz.A 72 órásról lekéstél,amit nem is értek.Most akkor gyerekgyártás van,vagy orosz rulett?
A szextől számítva két hét múlva csinálj tesztet,majd pár nap múlva mégegyet,ha esetleg negatív lenne.
Még egy jó tanács.Nem gyerekkel kell a pasit megfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!