Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok vagy mennyi az eselye?
Figyelt kérdés
mensim elott 1nappal lefekudtem a baratommal es belemelvezet.masnap megjott de sokkal kevesebb mint szokot.2011. jan. 29. 20:21
1/21 anonim 

válasza:

na mármost..gondolom nem szedsz fogamzásgátlót...szóval, nekem tetszik a Roland név..ha lányod lesz, akkor tetszik még az Anita...de úgyis te döntöd el, hogy mi lesz a hamarosan születendő gyermeked neve.
2/21 anonim 

válasza:

A Roland szép, én is arra szavazok. Sok boldogságot!!
3/21 A kérdező kommentje:
nem nem szedek semmit de nem is baj ha jon a baba.de mennyi az eselye?
lehet hogy megsem vagyok terhes?
2011. jan. 29. 20:26
4/21 anonim 

válasza:

Lehetsz terhes (bár minimális eséllyel). Menj el holnap a kórházba, a szülészeten, ügyeleten írnak fel 72 órás tablettát. Inkább most egy eseményutáni, mint később egy abortusz.
5/21 anonim 

válasza:

nekem is teszik a Roland meg a Gábor,Milán
Külföldi nevek közül a Dragan
lánynév:Dina,Diána,Mia,Zoé,Zója
külf.:Jászná
6/21 anonim 

válasza:

Hol élsz te ember? Hány éves vagy?
7/21 A kérdező kommentje:
a 72oras mar nem segit
2011. jan. 29. 20:30
8/21 anonim 

válasza:

Hát fogós kérdés de nekem mondjuk a Dániel és Friderika jobban tetszik !
9/21 anonim 

válasza:

Előző vagyok. Most olvastam a válaszodat, akkor szurkolok, hogy baba legyen.
10/21 anonim válasza:
Szerintem mivel megbetegettél nem vagy terhes, de én úgy hallottam, hogy az első 3hónapban természetes a menzesz.viszont ismerek olyan nőt is aki a terhessége alatt minden hónapban megbetegedett.
Vegyél egy tesztet és meglátod, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!