Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is előjött a fogamzásgátló tablettától huzamos fejfájás, mint mellékhatás?
Szia!
Én Triodena tablettát szedek 2 hónapja,és amióta szedem azóta mindennap erősebb-gyengébb migrénes fejfájás gyötör kb:fél óra eltelte után. Elötte is fejfájós voltam,de amióta ezt a fajta fog.gátlót szedem azóta ez mindennapos. Elötte 7 évig szedtem Trinordiolt,attól nem voltak migrénjeim,igaz attól más problémáim voltak.Milyen tabletta szedésétől jött ki nektek a fejfájásotok?
Sziasztok, köszi az eddigi válaszokat!
igen, arra én is kíváncsi vagyok, kinek melyik tabitól jött ki, és milyenre váltott.
nekem az utóbbi 2 hónapban fáj a fejem, ez idő alatt már 2x is volt migrénszerű rohamom. tabletta előtt csak egyetlen egyszer volt. ha épp nem migrén gyötör, akkor is fáj a fejem, folyamatosan, bár gyengén. esténként gyaran van enyhe hányingerem is. 23 éves vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!