Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló tablettár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló tablettára váltsak?

Figyelt kérdés

1,5 évig Belara tablettát szedtem ami nagyon jó volt, de 2 hónapja abbahagytam mert vége lett a párkapcsolatomnak és olyan fogamzásgátlót szeretnék szedni ami 3000-4000ft körül van mert egyedül nem tudom fizetni a drágábbakat.

2 hét múlva megyek orvoshoz és arra lennék kíváncsi h melyik tablettákra kérdezzek rá h felírná e nekem?

Milyen tapasztalataitok vannak?

2011. jan. 24. 22:29
 1/6 nielindi ***** válasza:
mondod a dokinak, h olcsobbat akarsz. meg kérdezd meg, h mikor szedheted az uj gyogyszert, elég volt-e a 2 honap, h kiürüljön a szervezeted. a doki tidja, h nekem milyen jo. majd ő eldönti.
2011. jan. 24. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ :)
2011. jan. 24. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Alkalmi kapcsolatban inkább gumit használj. Amúgy tényleg az orvost kell megkérdezni. Bár ha egy gyógyszer bevált, akkor nem érdemes nagyon cserélgetni.

Cyprmoxet, Dianet és Minervat semmiképp se fogadj el csak azért, mert olcsó!

2011. jan. 25. 11:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezekkel a gyógyszerekkel mi a baj?

Egyébként nincsenek alkalmi kapcsolataim csak azzal fekszek le akivel együtt vagyok huzamosabb ideje.

2011. jan. 31. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a baj velük, hogy eredetileg hormongyógyszerek, és csak mellékhatásként fogamzásgátlók. Csak indokolt esetben szabadna felírni, akkor is csak fél-egy évre.

A hormontartalmuk is jóval magasabb, mint a többi tablettának.

Csak sok orvos ezt elfelejti, és felírja fogamzásgátlónak, mert hogy ez olcsó...

(Azért olcsó, mert van rá támogatás, pont azért, mert elsősorban hormongyógyszer!).

2011. jan. 31. 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:
huhh köszönöm!! nem tudtam ezt igazából ezekről nem is hallottam:S
2011. febr. 10. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!