Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Baj, ha nem lesz, ha elfelejte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nem lesz, ha elfelejtettem bevenni?

Figyelt kérdés
5éve szedem a fogamzásgátlót! 1napja elhagytam a gyógyyszert (fogalmam sincs,hogy hogyan sosem jártam még igy) baj lesz e ha nem vettem be,már az utolsó 5 szemnél jártam! És a párommal voltunk sokszor együtt!Nagyon ideges vagyok!
2011. jan. 23. 09:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat félre irtam a kérdést! Baj-e ha nem tudom már bevenni a fogmzásgátlót???
2011. jan. 23. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet baj, ha más módon nem védekeztek a pároddal. Az mindegy, hogy 5 éve vagy csak 2 hónapja szeded a tabit.
2011. jan. 23. 09:49
 3/8 nielindi ***** válasza:
ha nincs meg az a levél, amit szedsz, folytatod egy másik levéllel. abbol beszeded azt az 5öt. vagy ha nincs, akkor iratsz dokival megint. egy szem kihagyása még nem gáz, azt lehet potolni. de 5 szem...
2011. jan. 23. 09:49
 4/8 anonim válasza:
21%

Szerintem nem baj mivel alaból kikel hagyni 7 napos szünetet és ez olyan mintha pl:most hagynád ki...

A gyógyszer ugyanugy hat.

De jobban jársz ha mész és iracc nem szabad reckirozni:)

16/L

2011. jan. 23. 10:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz baj. Nekem is volt ilyen. Szedtem ugyan úgy tovább. 1 nappal később fejeztem be, minimálisan megkeverte a ciklusom, de nem volt gond.
2011. jan. 23. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Akik azt írják, hogy "szerintem nem lesz baj", azoknak halvány lila fingjuk sincs, hogy működik a tabletta, szóval ne osszák az észt ilyen bátran...
2011. jan. 23. 10:14
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
De lehet baj! Ez egyáltalán nem olyan mintha most tartanád a 7nap szünetet! Ha 12órán tudod pótolni akkor pótold! Ha nem akkor egy hétig kiegészítő védekezés kell alkalmazni!
2011. jan. 23. 12:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
El kell ovasni a betegtájékoztatót. A neten is fent van. Mit szedsz? Ha egyfázisú, az legtöbbször olyan, hogy ha az utolsó héten felejtesz ki egyet, akkor nem kell bevenni a többit, 7 nap szünet és ugyanúgy véd. De nem minden tabi ilyen. Speciálisan a tiedet kell megnézni. Ez nem "szerintem" kérdése (ezt az előzőeknek írom), utána kell nézni. Az enyém pl. ilyen, és véd. De van olyan, ami nem ilyen.
2011. jan. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!