Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlást ajánlotok olyan párnak, akik távkapcsolatban élnek és ritkábban tudnak találkozni?
Fogamzásgátló! Amikor nem volt éppen barátom akkor is szedtem, megkönnyíti az életem, sok jó tulajdonsága is van.
23N
Akkor marad az óvszer.
Esetleg pesszárium, spermicidekkel, de az macerás.
Javaslom konzultálj az orvosoddal (gondolom van, ha már élsz nemi életet). (A megszakítást nem védekezés.)
A fogamzásgátló módszerek Pearl Indexe:
(Minél kisebb az érték, annál nagyobb a hatékonyság)
A 100 nőnél egy évig alkalmazott módszer & A módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma
Nincs fogamzásgátlás 85
Megszakítás 35
Ritmus (naptár) 14-40
Rithm (billings) 15.5-32
Spermicidek 5-20
Méhszájsapka 7-11
Óvszer 3-4
Női óvszer 1-5
Pesszárium spermiciddel 2-3
Rhythm (hőmérőzés) 0.5-3
Injekció 0.03-2
Hormonális IUD 0.05-0.1
Tabletta 0.1-0.5
Sterilizáció 0.1-0.3
Implantátum 0
dokihoz jövőhónapban megyek, most beteg vagyok :(
szilveszterkor voltunk együtt először a barátommal, akkor óvszerrel és spermicides tablettával védekeztünk, de olyan volt mintha kifolyt volna, pedig nem láttunk sehol semmilyen foltot sem a lepedőn
Én spermicides kúpot? még nem használtam, gondolom az folyt ki.
Mi megbíztunk önmagában az óvszerben is (nekem pont ezért tetszett az óvszer mert nem folyik ki a sperma utána, és nem volt rosszabb a szex), sosem volt baleset, ha netán lett volna, akkor még mindig ott a sürgősségi tabletta. De ha önmagában csak fog. gátlóval védekeztek (és természetesen beléd élvez), akkor szintén folyik ki cucc, ami nem annyira kellemes, még fel sem kelsz már folyik a bokádnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!