Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi esély van rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van rá hogy terhes legyek?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt voltunk,de lecsúszott a gumi,és bennem maradt.Ő nem ment el,mert kb 3-4 perc után észrevettük, hogy mi történt,utána kivettem a gumit,de elvileg az előváladéktól is lehetne.. kb 2 hét múlva kéne megjönnie.

Lehet baj??

2011. jan. 20. 05:44
 1/8 anonim ***** válasza:
72 órás tabletta
2011. jan. 20. 06:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a tabletta előtt beszélj egy nőgyógyásszal, bár ha jól számolom pont termékeny időszakodban voltál.
2011. jan. 20. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:
második, szerinted a 72 órás tablettát ki fogja neki felírni, a bőrgyógyásza?????
2011. jan. 20. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez velem is megtörtént pár évvel ezelőtt, én nem mertem kockáztatni, elmentünk a nőgyógyászhoz és írt fel eseményutáni tablettát. Biztos, ami biztos. Pedig nem ment el bennem a párom, csak a történt, ami nálatok, hogy lecsúszott a gumi és bennem maradt. De sosem lehet tudni, mert valóban terhes lehetsz az előváladéktól is, így én azt mondom, hogy 72 órás tabi.
2011. jan. 20. 08:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam szeptemberben..Kiíratattam biztos,ami biztos egy tablettát.Szerintem ez lenne a legjobb nálad is,mert akkor valamilyen szinten megnyugodnál.Bár mondanom se kell,hogy mennyire vártam,hogy megjöjjön.Aztán következőnek is megjött,utána 2 hónapig nem..pedig rendszeres volt...akkor kicsit paráztam.most megjött vagy 10(!) napig,elmúlt pár napra és ismét megjött.Összezavart nem is kicsit ez a tabletta,de még mindig jobb,mintha terhes lennék.

Ja és ráadásul ki se jött belőlem azonnal a gumi,annyira bement a további szextől,pár óráig tartott,míg kicsúszott.

18L

2011. jan. 20. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha a gumi vége kilógott, akkor szerintem teljesen felesleges a tabletta. Ha benned volt a gumi vége is, akkor kérdezzétek meg az orvost.
2011. jan. 20. 12:40
 7/8 anonim válasza:
72 órás tabletta bezséj a nőgyógyászoddal
2011. jan. 20. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:
már megvan a tabi :) köszönöm :)
2011. jan. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!