Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már írhat fel orvos fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
15 és fél éves vagyok és egy barátnőm azt mondta,hogy nem fognak adni,csak ha szülő is aláír valamit,mert hogy az is gyógyszer...De sztem ez nem igaz.
A barátommal védekezünk,de én azért szeretnék szedni gyógyszert is,de anya még azt hiszi,hogy a barátommal mi még csak a puszinál tartunk,szóval nem lenne jó,ha megtudná.
hááth figyu 18 vok és 16évesen kezdtem. anyával elmentem dokihoz..megvizsgált.. kérdezte akarok-e bogyót.. mondom ha ha nem lesz bajom.. azóta is szedem.:D
2011. jan. 23. 20:46
23/29 anonim válasza:
Hű, hát mit mondjak... én 15 évesen azért, mert kipróbáltam anyukám rúzsát a szobámban (nem akartam úgy utcára menni), olyat kaptam, hogy alig álltam meg a lábamon. Hát még ha azzal álltam volna elő, hogy fogamzásgátlót szeretnék, mi lett volna szerinted? Szerintem agyon is vertek volna, de előtte kitagadnak egy életre. És ez nem régen volt, 10 évvel ezelőtt, szóval nem vagyok még én se egy matuzsálem a magam 25 évével.
2011. jan. 24. 01:00
24/29 A kérdező kommentje:
Nekem anyum azért nem ilyen szigorú,engedi,hogy sminkeljem magam,de annak nem hiszem,hogy örülne,ha gyógyszert szednék.
2011. jan. 24. 16:03
25/29 anonim válasza:
Nem is a sminkkel van a baj te. Hát ha nem látod mit akar ezzel mondani akkor miért is beszélünk neked? Egyszerűen tönkrevered a fejlődésben lévő hormonháztartásod. Az óvszer is ugyanolyan biztonságot nyújt, és nem hinném hogy napi rendszerességgel szexeltek amiért tablettát kéne szedned. Annak meg mi értelme, megvenni a 3 havi tabit 6ezerért 3 hetente 1 szexért? Arról nem is beszélve, hogy nem hiszem hogy vmi hű de régóta járnál a barátoddal, aki fogadjunk legalább 17-18 éves, már rég nem szűz és ő erőltetni a tabit. Előbb gondolkodj el azon hogy nem azért van-e veled mert könnyen kapható vagy... 18/L
2011. jan. 24. 21:38
26/29 A kérdező kommentje:
Ő is 15 és fél, szóval egy idősek vagyunk.Azt tudom,hogy már előttem is voltak barátnői és tudtam,hogy párral le is feküdt.Nem erőltette a gyógyszert,de én szeretném szedni :S
2011. jan. 25. 19:41
27/29 anonim válasza:
20:34-es vagyok
Tudod aki hülye az haljon meg:D Ennyi:D
Erre már nem tudok mit mondani ha leszarod mások véleményét és mész a saját kis idióta fejed után mi az anyámért tetted fel a kérdést?:D:D
A fiúdról pontosabban "kisfiúdról" meg had nem mondjak semmit mert még elsírod magad:D
Szánalmas kis ovodások:D
2011. jan. 25. 21:13
28/29 anonim válasza:
Ha neked ez kell akkor tedd tönkre a szervezetedet remélem elsorvadsz mert hogy tönkretesz ennyi idősen mint a szar abban biztos lehetsz:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!