Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nekem már írhat fel orvos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már írhat fel orvos fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

15 és fél éves vagyok és egy barátnőm azt mondta,hogy nem fognak adni,csak ha szülő is aláír valamit,mert hogy az is gyógyszer...De sztem ez nem igaz.

A barátommal védekezünk,de én azért szeretnék szedni gyógyszert is,de anya még azt hiszi,hogy a barátommal mi még csak a puszinál tartunk,szóval nem lenne jó,ha megtudná.

2011. jan. 19. 18:48
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
gondolom barátod már bőven túlvan a 17en .
2011. jan. 19. 18:54
 2/29 anonim ***** válasza:
sztem jobb lenne ha elmondanád... nem azért mert a gyógyszerhez kell, hanem te is jobban éreznéd magad, ha az első nőgyógyászati vizsgálatodra elkísérne... arról nem is beszélve hogy gyógyszert csak 18 évez betöltött személy válthatja ki
2011. jan. 19. 18:57
 3/29 A kérdező kommentje:
Elmondani még nem szeretném,de ha nem az én nevemre állítanák ki a receptet,hanem mondjuk egy barátnőmnek,aki már elmúlt 18, abból nekem lehet valami bajom?
2011. jan. 19. 18:59
 4/29 anonim ***** válasza:

Miért válthatná csak 18 éves? az ő nevére szól a vény,kiválthatja.Én is kiváltottam a gyógyszereimet. :)

Amúgy elmész,elküld csomó vizsgálatra laborba stb.És megtudod,hogy felír-e.

18L

2011. jan. 19. 19:00
 5/29 anonim ***** válasza:
és ki fogja kifizetni?
2011. jan. 19. 19:02
 6/29 A kérdező kommentje:
A pénzzel nincs gond,csak azzal,hogy nem kéne megtudnia,hogy gyógyszert szedek :S
2011. jan. 19. 19:03
 7/29 anonim ***** válasza:
Más nevére gyógyszer? Magyarul másnak írja fel az orvos és te szeded????? Vagy hogy gondolod? Az orvos nem írja fel másnak ha neked kell a gyógyszer. Ha meg más nevére felírt gyógyszert szedsz annak súlyos következményei lehetnek, mert ezek a gyógyszerek kivizsgálást igényelnek.
2011. jan. 19. 19:08
 8/29 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem az évszázad ötlete,de más nem jut eszembe.

És ha nem szülő váltaná ki,akkor más kiválthatja,aki 18 múlt?

2011. jan. 19. 19:21
 9/29 anonim ***** válasza:
Idefigyelj: vagy vagy olyan hülye, hogy a másnak felírt gyógyszerét szeded, aztán szenvedsz a mellékhatásoktól, vagy elmondod anyádnak és nem leszel beszari. Ha a szexhez érettnek tartod magad, akkor anyáddal is tudsz beszélni.
2011. jan. 19. 19:25
 10/29 anonim ***** válasza:
77%

Biztos van olyan orvos, aki felírja. De az olyannak elvenném a diplomáját.

15 éves lánynak nem való fogamzásgátló. És ezt most abszolút jó szándékkal írom.

Ha ilyen fiatalon beavatkoznak egy tini hormonháztartásába, akkor elég esélyes, hogy az abbahagyás után gondok lesznek a ciklusoddal, nem indul újra a peteérésed. Aztán ha babát szeretnél, akkor nézhetsz....

18 éves korodig maradjatok a guminál, ha fontos az egészséged.

2011. jan. 19. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!