Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már írhat fel orvos fogamzásgátlót?
15 és fél éves vagyok és egy barátnőm azt mondta,hogy nem fognak adni,csak ha szülő is aláír valamit,mert hogy az is gyógyszer...De sztem ez nem igaz.
A barátommal védekezünk,de én azért szeretnék szedni gyógyszert is,de anya még azt hiszi,hogy a barátommal mi még csak a puszinál tartunk,szóval nem lenne jó,ha megtudná.

Miért válthatná csak 18 éves? az ő nevére szól a vény,kiválthatja.Én is kiváltottam a gyógyszereimet. :)
Amúgy elmész,elküld csomó vizsgálatra laborba stb.És megtudod,hogy felír-e.
18L

Tudom,hogy nem az évszázad ötlete,de más nem jut eszembe.
És ha nem szülő váltaná ki,akkor más kiválthatja,aki 18 múlt?

Biztos van olyan orvos, aki felírja. De az olyannak elvenném a diplomáját.
15 éves lánynak nem való fogamzásgátló. És ezt most abszolút jó szándékkal írom.
Ha ilyen fiatalon beavatkoznak egy tini hormonháztartásába, akkor elég esélyes, hogy az abbahagyás után gondok lesznek a ciklusoddal, nem indul újra a peteérésed. Aztán ha babát szeretnél, akkor nézhetsz....
18 éves korodig maradjatok a guminál, ha fontos az egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!