Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már írhat fel orvos fogamzásgátlót?
15 és fél éves vagyok és egy barátnőm azt mondta,hogy nem fognak adni,csak ha szülő is aláír valamit,mert hogy az is gyógyszer...De sztem ez nem igaz.
A barátommal védekezünk,de én azért szeretnék szedni gyógyszert is,de anya még azt hiszi,hogy a barátommal mi még csak a puszinál tartunk,szóval nem lenne jó,ha megtudná.

Tudom,de nem szeretném elcseszni azzal az életem,hogy 16 évesen már anyuka vagyok...
de egyébként használunk óvszert,de én biztosra szeretnék menni.

Az óvszer megbízható, ha jól használjátok. Ha ennyire aggódsz, akkor inkább használjatok óvszer mellé spermicidet is pl.
Azzal is éppúgy elcsesznéd az életed, ha majd idősebb korodban több évig kellene küzdened egy babáért, vagy esetleg össze se jönne.

Elvileg 16 év alatt tényleg kell a szülői aláírás, én is láttam már majdnem 16 éves csajt nőgyógyásznál, mert nekem vissza kellett menni másnap vérvételes papírral, ő meg jött másnap az anyukájával, mert nem írták fel neki anélkül. De hallottam már olyan orvosról, aki felírja... Szóval a barátnőd igazat mondott, de nem mindenki tartja be.
De én is azt mondanám, h NE akarj fogamzásgátlót, nem tesz jót neked.
19/N
figyelj kislány ha rám hallgatsz akkor lemondasz a fogamzás gátlóról... ismerek egy nőt (28 éves) aki még tiniként elkezdte szedni és teljesen megzavarta a hormon háztartását!! mostanra abba hagyta mert gyereket szeretne a férjével, és már egy éve próbálkoznak de semmi... mi több (ha hiszed hanem) borotválnia kell az arcát, mert a hormojai össze zavarodtak!!!
szóval hallgas azokra akik azt mondják, hogy ne szed (legalább is addig amíg a tested kívül-belül ki nem fejlett normálisan)

Jesszusom 15 évesen nemhogy nem kéne neked még fogamzásgátló még szexelni sem kéne na de nem prédikálok amennyire elcseszettek ezek a mai kölykök...én barátnőm 19 éves idén 20 lessz és mi is mindig gumizunk az a biztos meg barátnőm sem akarja elcseszni az egészségét attól még hogy kevés benne a hormontartalom bla bla akkor is gyógyszer ugyanúgy ráadásul megbízható a koton is főleg a durex mi mindig az használunk és soha nem hagyott még cserben,főként real feel,elite amiket használunk ami olyan szinten vékony anyagú és extrán sikosított hogy közösülés közben úgy érezzük mintha rajtam sem lenne olyan szinten élvezetes minden ugyanúgy mint nélküle.
Ezt csak tanácsként írtam hogy ha már csináljátok inkább húzzatok gumit még pár évig akkor is ha gyógyszert szeretnél szedni.Hisz ugyanúgy élvezetes így is és biztosan véd ráadásul nagyobb kiszerelésben nem olyan drága.De ez csak az én véleményem.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!