Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma írta fel a doki a Milligest tablettát. Azt mondta ma kezdhetem szedni és nem baj, hogy szombaton jött meg. Vajon nem baj?
Am. hány éves vagy? Első válaszoló
Dotti :)
De ha a tájékoztató szerint szedné be akkor most kéne várjon még egy hónapot h el tudja kezdeni a gyógyszer szedését...ezért mondta nekem is a nőgyógyás h az 5. napon is elkezdhetem szedni a tablettát csak akkor kiegészítő védekezés kell amíg el nem fogy az első levél! :)
Dotti
Hali,
én is Milligestet szedek, 8 hónapja. nekem határozottan azt mondta a doki, hogy a menses első napján kell elkezdeni szedni. meg minden más ismerősömnek is így kellett. fura, hogy a tiéd ezt mondta, jó ok orvos, fehér köpenyes isten meg minden, de ők is tudnak baromságokat beszélni, hajaj.. sztem várd ki inkább a mensesed első napját.
Szia!
Nekem egy nagyon távoli rokonom nőgyógyás és megkérdeztem tőle,és mondta hogy nyugodtan szedheted vagy az 1. naptól vagy az 5. naptól! Csak az a lényeg hogy akkor kell elkezdeni amikor megvan a mensesed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!