Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Lindynette 20-tól duzzadtak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Lindynette 20-tól duzzadtak maradhatnak a melleim mensi után?

Figyelt kérdés
5 szemet vettem be eddig és nem múlt el a PMS tünetként jelentkező duzzadás és feszülés. Ez a tabi hatása? Mondjuk nem bánnám, ha megnőnének a melleim :)
2009. febr. 2. 15:30
 1/2 anonim ***** válasza:
tehát most kezdted az első levelet? hát mivel egy átlagos menszesz 5-7 nap lehet h még elmulhat. de lehet h a tabi miatt nőni fognak... de ha fáj akkor sztem doki.. énis ezt szedem én nem tapasztaltam ilyet.
2009. febr. 2. 17:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ez az 1. levelem. Eddig csak mensi előtt volt így, ami 3 napig tart, és azalatt már nincs ilyen tünetem. Most is 3 nap volt, de a duzzadtság és érzékenység nem múlt el a mensi után sem. Egyéb mellékhatások is vannak egyelőre (1-2. nap hasmenés, 3. nap fejfájás, 4. nap áttöréses vérzés, holott egész nap nem volt semmi és mellette görcs). Most nem is tudom, így a normál 2 hét helyett mikorra leszek teljesen védett, mivel 2,5 órán belül jelentkezett a hasmenés az 1-2. napon.
2009. febr. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!