Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy napot elfelejtettem bevenni a gyogyszert 6. darabot és nem pótoltam meg szexeltünk lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2011. jan. 17. 18:44
1/6 anonim válasza:
Ez picit értelmetlen kérdés... Szóval.. elfelejtetted bevenni a gyógyszert, ez volt a hatodik darab (egész eddigi tabi-szedésed alkalmával?),... a többit már értem...
Elég nagy felelőtlenség volt akkor védekezés nélkül (mert feltételezem, hogy úgy történt) lefeküdni. A tabi tájékoztatójában le van írva részletesen, hogy mi van, ha kihagysz egy darabot... Olvasd el! (elolvastad egyáltalán, amikor felírattad magadnak???)
2/6 anonim válasza:
6. db kihagyása után 7-10 napig kiegészítő védekezés kell.
3/6 A kérdező kommentje:
8 éve szedem és csak egyet felejtettem el bevenni és későnn vettem észre miután már együtt voltunk és be akartam szedni?Arra lenék kiváncsi esetleg van e valaki aki így eset teherbe
2011. jan. 17. 18:50
4/6 anonim válasza:
velem is fordult már elő, én nem lettem terhes.
Elviegben bármi lehet, de szorítok, ne legyen semmi.
Én azt javasolnám, innentől kiegészítő védekezés (a biztonság kedvééert egész hónapban), és egy teszt egüttlét utáni 14. napon
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen hogy szorítasz!
2011. jan. 18. 01:26
6/6 anonim válasza:
Írd meg mi lett.
Remélem, majd egy negatív teszt, és semmi más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!