Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Please help! Elmenjek 72órásért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Please help! Elmenjek 72órásért?

Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátommal. óvszert használtunk. Majd ezek után még egyszer lefeküdtünk, de barátom fordítva vette ki a csomagolásból a gumit, és úgy próbálta ráhúzni, majd utánna megfordította ráhúzta, és úgy feküdtünk le. Ettől lehetek terhes? :S
2011. jan. 17. 01:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen, mert a gumi külsejére kerülhetett az előváladékból.
2011. jan. 17. 01:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha az óvszer spermiciddel kezelt, akkor ennek az esélye nagyon kicsi, ha nem, akkor már nagyobb, de mindkét esetben van rá esély hogy megtörtént a baj!

Ha előtte rendesen letörölte mielőtt fordítva húzta fel, akkor annak az esélye hogy teherbe esel olyan kicsi, mintha fogamzásgátlót szedtél volna és úgy élvez beléd - amire itt 2 napja GYK-n volt példa! -.

Én holnap első dologként elmennék nőgyógyászhoz, a párodnak meg mondd meg hogy legyen figyelmesebb legközelebb!

2011. jan. 17. 01:59
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem okozhat gondot. Nagyon sokszor megesik ilyen, nem volt még probléma belőle. 72 órásat pedig semmiképp nem ér szerintem.
2011. jan. 17. 02:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Én azért elmennék a 72órásért. biztos ami biztos.
2011. jan. 17. 04:29
 5/9 anonim ***** válasza:
bakker, sok a "jótanács", csak éppen arra az esély, hogy te ettől terhes leszel a gyakorlatban NULLA, viszont a 72 órás tabletta akkora lórúgás hormonadagot tartalmaz, ami mindennenk mondható, csak egészségesnek nem...
2011. jan. 17. 07:30
 6/9 anonim ***** válasza:

a 72orast csak 2havonta egyszer ajanlott,ha ennel gyakarabban hasznalod nem hat.Inkabb tartogasdd olyan alkalmakra amikor tenyleg nagy a baj!

Ami veletek tortent 99% h nem okoz terhesseget,mert ha 2-3darab sperma fel is kerul veltlenul ahoz h a peteselyt falat feltorjek tobbszaz kell,es mellesleg termekeny periodusban voltal?

2011. jan. 17. 07:41
 7/9 anonim ***** válasza:
56%

Találjátok meg az arany középutat gyerekek!

Sokan semmit nem tudnak az egészről, nem védekeznek, aztán kérdezgetik, hogy lehetnek-e terhesek. Te meg a másik véglet vagy, nem történt semmi, mégis 72 órásért akarsz rohanni. Ennyire nincs jobb helye annak a 4500 forintodnak?

2011. jan. 17. 08:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk pont ilyen helyzetünk volt még nyáron, de nem lett belőle baj, én is halálra izgultam viszont magam amíg megjött...

Figyelj, senki sem tud százszázalékosat mondani itt neked, max annyit, hogy voltam ilyen helyzetben és szerencsére nem lett baj...

L/17

2011. jan. 17. 08:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Sokkal nagyobb az esély arra, hogy a tabi szétcseszi a ciklusod egy jóidőre, mint a terhességnek. Ne vegyél be tabit, teljesen felesleges.
2011. jan. 17. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!