Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elmenjek nőgyógyászhoz vagy sem?
nem ír semmit sem csak annyit hogy :
" Mi a teendő , ha abbahagyja a Volina szedését?
Bármikor abbahagyhatja a filmtabletta szedését.Ha nemkíván terhességet, kérje ki kezelőorvosa tanácsát más szülés-szabályozási módszerekről. "
Ennyit. ez okéé. el kell menni..de az a baj hogy én nem akarom szedni de a szüleim mindenféleképp szeretnék ha szedném,és ugye nem tudnak arról h nem szedtem be a gyógyszert,és háát a nőgyógyász másik városban van így elmenni sem tudok.:S
Háát nemigazán.. csak a szüleim akarják hogy még véletlenül se legyek terhes.
Egyébként van egy srác akivel múlt héten lefeküdtem persze gumival.. csak nem tudom mit csináljak.. most menjek el orvoshoz.. vagy ne menjek.mert a srác most elutazott..és majd tavasszal jön haza...:S és akkor tuti lesz valami.. akkor szedjem tovább vagy sem?:S
Most jól értem, hogy egy teljes hetet "elfelejtettél" beszedni?
Mer akkor várj legalább 1-2 normális menstruációt, és kezdd el újra (a menzeszkor).
Utolsó vagyok. D ha úgy is csak tavasszal lesz vmi, akkor addig hagyd abba.
Majd ha komolyra fordul a dolog, elkezded megint.
Szóval akkor nem kell elmennem dokihoz elég annyi h ezt a hónapot kihagyom és mikor megjön beveszem a gyógyszert és így okéé?:)
Hát igen.. tavasszal.. de addig mit mondok a szüleimnek ??
Vagy váltsam ki a gyógszert és majd beszedem vagy hogy?:O
Dehogyis..:)
Csak ha "véletlen meg történne" ne legyek véletlenül sem terhes..O.o:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!