Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lettem? Mennyire kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lettem? Mennyire kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Pénteken elszakadt a gumi.. majd megpróbáltam kimosni magamból a spermát. Másnap elmentünk eseményutáni tablettát venni bevettem kora délután. Most 5 napon belül meg kéne jönnie és nagyon izgulok hogy nem fog, ráadásul most múlt el a mensim hétfőn. 10. napon voltam a mensi után szinte bele lógok a legtermékenyebb napokba. Szüleimnek nem merem elmondani mert tuti botrány lenne és már nem tudnak segíteni ebben. Félek h terhes leszek.. de veszek egy tesztet ha nem jön meg csütörtökig. Ti mit javasoltok? Légyszi segítsetek!
2011. jan. 16. 13:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ennél többet már csak az orvos segíthet. Nem hiszem, hogy aggódnond kell.
2011. jan. 16. 13:53
 2/11 anonim ***** válasza:
azt,hogy ne parázz mert attól is késhet! (a stressztől)
2011. jan. 16. 13:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy gond lenne, hiszen vettél be esemény utánit, de persze, ez nem 100%. Amúgy hány éves vagy? Ha baj van, mindenképpen el kell mondanod a szüleidnek. Amúgy a teszt csak a 2 hetes terhességet mutatja ki. Szóval az aktus utáni két hét letelte utáni 3 naptól mutatja ki, ha terhes vagy. Csütörtökön még semmi értelme nem lenne tesztelni.
2011. jan. 16. 13:56
 4/11 A kérdező kommentje:

17 éves.

Régebben bnőm vett több tesztet amire rá volt írva hogy már 3 nap után kimutatja ha valaki terhes.Akkor ez kamu?

Eddig sose vettem be ilyen esemény utánit. Volt egy csaj mindig azon nevettünk hogy neki az anyuja járt esemény utániért ..holott ez bárkivel megtörténhet.. :(

2011. jan. 16. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz, ő segíteni fog neked.
2011. jan. 16. 14:04
 6/11 anonim ***** válasza:
jól jártál el, hogy kimostad + a tabletta, szinte esélytelen, hogy terhes legyél
2011. jan. 16. 14:20
 7/11 A kérdező kommentje:
már amennyire tudtam .. :S:)
2011. jan. 16. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha öt napon túl nem jön meg, menj el dokihoz. Addig próbálj megnyugodni.
2011. jan. 16. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:
A 3 napos teszt,nem az aktus után 3 napot jelent,hanem a beágyazódás után 3 napot.A beágyazódáshoz minimum 10 nap kell,de lehet ez 14 nap is,vagyis két hét.Utána érdemes csak tesztet csinálni,mert akkor fog megjelenni a vizeletedben a HCG (terhességi) hormon,amit a teszt kimutat.
2011. jan. 16. 21:51
 10/11 A kérdező kommentje:

Szombaton vettem be a tablettát és még mindig nem jött meg...

kéne paráznom vagy sem?

2011. jan. 18. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!