Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Spirál melletti terhességnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spirál melletti terhességnél kell-e fizetni az abortuszért?

Figyelt kérdés
tíz éve van mirénám, több gyermekem is van, nem akarok már többet, de most minden jel mégis terhességre utal, persze csinálok tesztet és orvoshoz is elmegyek minél előbb, de megtartani sajnos nem tudom...
2011. jan. 14. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom , hogy indokolt esetben fizet az állam 1 vagy 2 abortuszt minden nőnek az életében .

Bár lehet tök hülyeséget mondok , de több gyerek után már lehet indokolt eset akár az anyagi háttér is .

De ezt nagyon ne vedd tutinak amit írtam :)

2011. jan. 14. 11:26
 2/6 anonim ***** válasza:

nem hinném :S volt egy ismerősöm aki tabletta mellett lett terhes, de nem származott semmi előnye abból, hogy tabletta mellett történt, ugyan úgy kifizettették vele a 28 ezer vagy hány forintot.

de szerintem az lenne a legjobb, hogy mikor mész a nőgyógyászhoz, erről is megkérdezed, bizonyára tájékozottabb a dologról, vagy tud valami kiskaput, mert ha az ember védekezik, tényleg nagy igazságtalanság, hogy fizetnie kell :)

2011. jan. 14. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért nem ugyan az a két eset, mert gyógyszer esetében nem lehet bizonyítani, hogy előírás szerint szedte, nem ment a hasa, nem hányt, nem szedett be valamit, ami közönbösítette a hatást. Sajnos az előírás szerű szedést nem tudod bizonyítani, míg a spirállal gyakorlatilag nem tudsz olyat csinálni, amivel "elronthatnád" a hatékonyságát, annál nem lehet nem előírás szerű használat.
2011. jan. 14. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

Nem téríti az állam. Nkeed kell a 28 ezret összeszedned.Én azonban ha rendeltetésszerűen volt a spirál használva, először elmennék az orvoshoz, aki felírta és felrakta és először csal kompromisszumot kérnék tőle az árra, elvégre az Ő hibája.

Ha nem megy bele peren kívül beperelném és kártérítést kérnék. Az abortusz összegét és a plussz költségeit.Itt ugyanis nem áll fent olyan dolog,hogy bevetted-e a gyógyszert vagy sem, bizonyítsd be. Egy spirálnál nem hiszem,hogy sok kibúvó lehet.

Én tennék egy próbát egy ügyvédnél először tanácsot kérnék.

2011. jan. 14. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:

12:19-es, ilyen nincs! Az orvos nem hibázott, nincs 100%-os védekezési mód, még a petevezetés elkötés sem! Amúgy mégis mit hibázott volna az orvos? Felrakta úgy, ahogy kell, a helyén van. Ő ennyit tehet, arra nincs befolyása, mégis beágyazódik egy zigóta. A spirál pearl indexe is 0.1-0,8, a sterilizációé is hasonló. Szóval ha nem ígérnek 100%-ot, amit senki nem ígér, akkor nincs kit perelni, maximum a sorsot.

De mondjuk azt el tudom képzelni, hogy ilyen esetben mentesítik a kérdezőt a ab. kifizetése elől. Utána kell járni.

2011. jan. 14. 12:25
 6/6 anonim válasza:

Terhes vagy?

Sajnos nem fizetik ki,azt mondják,van rá esély,hogy terhes leszel.

2011. jan. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!