Gyógyszer melletti terhességnél kell fizetni abortuszért?
Nem kell fújjogni, sajnos a gyógyszer mellett lettem terhes, nem hagytam ki egy szemet sem mégis összejött. Nem szeretném megtartani, mert mellette nyugtatót, hangulatjavítót és altatót is szedek, és félek, hogy valami baja lenne.
Ilyen esetben is kell fizetni az abortuszért?
sajnos kell :( a családvédelmis néninél max elmondod, hogy védekeztetek, de fizetni kell
sajnálom, ami Veled történt; kitartás!!!
én is így lettem terhes.a doki azt monda egésséges lesz,így megtartottam.:-)
koraszülött lett és meghalt.a doki szerint miattam lett baj. vele nem volt gond
úgyhogy nem ajánlanám,hogy megtarts.amúgy januárba egyik ismerősöm járt abortuszon és 32900 volt támogatás nélkül
Nekem volt egy szobatársam, amikor a terhességem folyamán be kellett feküdnöm.
Az ő története:
Neki a 20. terhességi hétnél derült ki, hogy állapotos, miután egy súlyos öngyilkossági kísérlet miatt kórházba került. Előtte hónapokig brutál nyugtatókat szedett, aztán besokallt és az egészet bevette. Időközben fogamzásgátlót is szedett, és gyakran nézett a pohár fenekére. Családi problémái voltak, illetve folyton P4-es volt a rákszűrése, és nem tudták mi a baj. Amikor megismertem ő pont ezért feküdt bent, valami terápiája volt, hogy elkerüljék a betegséget okozó szövet terhesség alatti kimetszést.
Még az is történethez tartozik, ami nekem a legjobban szúrta a szemem, hogy végig dohányzott, és nem is kicsit. Amíg bent feküdtünk, képes volt még este 10-kor is lemenni bagózni.
Mivel ennyire előrehaladott terhesség volt, és az ultrahangok és vizsgálatok semmi problémát nem mutattak, megtartották a Picit.
Az egyik közösségi oldalon bejelölt, és látom, hogy egy csodálatos pici fia van, és leugrik a képekről, hogy mennyire boldogok.
Azért írtam le, hogy lásd, attól még lehet egészséges a babád, csak el kell végeztetni a megfelelő vizsgálatokat.
Bevallom töredelmesen, hogy a szobatársam történetét hallva, én nem tartottam volna meg a picit......neki túl sok minden összegyűlt.........ami a nem megtartás mellett szólt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!