Gyógyszer melletti terhességnél kell fizetni abortuszért?
Nem kell fújjogni, sajnos a gyógyszer mellett lettem terhes, nem hagytam ki egy szemet sem mégis összejött. Nem szeretném megtartani, mert mellette nyugtatót, hangulatjavítót és altatót is szedek, és félek, hogy valami baja lenne.
Ilyen esetben is kell fizetni az abortuszért?
Kérdező, erre nem lehet apellálni, hogy amit az orvos ad a kezedbe, az biztos úgy jó. Nem az orvos viszi el a hátán a következményeket és nem is fog kárpótolni, ezt jól jegyezd meg. Ami ilyenkor tőle telhet, egy bocsánatkérés, amivel marha sokra mész. Én vizsgaidőszakban rendszeresen Frontinhoz nyúlok, mert másképp nem megy. Megkérdeztem egy netes nőgyógyászt, hogy hatással van-e a fogamzásgátlóra ez a gyógyszer. Azt a választ kaptam, hogy nem, mert ezek enyhe nyugtatók. De akkor sem bízok benne, ezért gumit használunk ilyenkor. Sajnos ez ilyen. Lois Griffin is megmondta a lányának: "Meg, tudtad, hogy az antibiotikum semlegesíti a fogamzásgátlót? Mert én nem.":)
Egyébként én a helyedben orvos-genetikus tanácsát kérném ki ezzel kapcsolatban, többre mész, mint az itteni laikusokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!