Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a menstruációm (6 napos)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a menstruációm (6 napos) utáni 2. napon lefeküdtem a barátommal és megszakítással védekeztünk, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kb. csak 3 percig volt bennem, és nem élvezett el..De félek.
2011. jan. 11. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
és ha a következő mensid más lesz de lesz vérzés.. akkor is van aggodalomra okod.. mert vérzés mellett is lehetsz terhes, bár ugye akkor más a havi(szin, mennyiség)
2011. jan. 11. 21:27
 12/19 anonim válasza:

1. Nem lehet megszakítással védekezni, mert orgazmus előtt is távozik ondó, és benne sperma a péniszből.

2. A naptár módszert legalább 8 hónapnyi menstruációs ciklus megfigyelése után lehet "biztonságosan" alkalmazni

3. A termékeny időszak általában a ciklus 7. és 20. napja közt van. (Az első napot a menstruáció kezdőnapjától kell számítani, tehát a te estedben a 8. nap volt...)

4. Ha nem estél teherbe, fogadd meg a tanácsom, és ne szexelj gumi vagy fogamzásgátló nélkül! Ha 48 órán belül vagy, vegyél be egy antibaby tablettát, ha nem, akkor csak a terhességmegszakítás (abortusz) segít, ha terhes vagy.

18/l

2011. jan. 11. 21:28
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Tudod-e lányka, hogy ez mekkora hülyeség volt? Az előzőnek igaza van abban, hogy pont lehetett peteérésed, amúgy peteérést kiválthat orgazmus, időváltozás stb. bármi, szóval bármikor teherbe eshetsz, és olyan, hogy megszakításos védekezés nincs, az csak akkor működik, ha hosszabb ideig figyeled a mensidet. Mondd csak mennyi idős vagy? amúgy az eseményi tabletta nem játék, hogy csak úgy bekapkodják az emberek, az abortusz meg nem segítség, az egy döntés, és hidd el utolsó, nagyon meg kell gondolni, hogy ha esetleg terhes lett, hogy elmegy -e rá, sokszor úgy javasolják itt az emberek az eseményit mintha tic-tac volna, az abortuszt, meg mintha egy foghúzás...kérdező figyelj nyugodj meg,az aktus után 10 nappal csinálj egy tesztet majd ismételd meg 4-5 napra rá és ha mindkettő negatív megjön normálisan a következő mensid akkor nagy valószínűleg megúsztad, de nyugodtan iktass be egy nőgyógyászati vizsgálatot az a biztos 21/L
2011. jan. 12. 08:19
 14/19 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, mindenkinek. :)

csinálok majd tesztet.:)

2011. jan. 12. 15:34
 15/19 anonim válasza:

Figyelj,szerintem nyugodj meg !

Okéoké,terhes lehetsz,de ennek nagyon nagyon kicsi a valószínűsége. Nem vagyok sem Uri Geller,sem más felsőbb hatalom,de szerintem 95%,hogy nem vagy terhes. Az előváladékban lehet sperma,de kis mennyiségben. Sokan a megszakításos módszerrel védekeznek,ami ugye semmiképpen nem egészséges,de csak nem vagy olyan balszerencsés,hogy megtörténjen,aminek nem kéne megtörténnie !

2011. jan. 12. 21:45
 16/19 A kérdező kommentje:
köszii a választ..:) één is így gondolkodom.. és nagyon reménykedem..főőleg, h én nem szoktam ilyen felelőtlen lenni..nem tudom mi történt, de soha többet nem fog az tuti.. kérlek szurkoljatok.!! pusz
2011. jan. 12. 22:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy tesztet, negatív lett. Megnyugodhatok?:)
2011. jan. 18. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mikor volt az aktus.

Ha akkor, mikor kiírtad a kérdés, akkor túl hamar csináltad. Aktus után legalább két hetet kell várni.

2011. jan. 19. 11:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Bizony korai volt.. és a teszt érzékenysége sem mind1
2011. jan. 19. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!