Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Először is, csak olyan válaszokat szeretnék, és olyan emberektől akinek van tapasztalata, vagy volt már ilyen helyzetben..
Október 28.-án volt egy abortuszom, és azóta nem jött meg.. voltam orvosnál.. terhesség kizárva, teszt negatív.. akkor? mi lehet a baj? mire gondolhatok ?
Az értelmes válaszokat, előre is köszönöm.
2011. jan. 6. 21:19
1/7 anonim 

válasza:

uhh :( Sajnálom. De ha voltál orvosnál, akkor miért nem kérdezted meg ezt?
2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudott, mondani semmi konkrétat..annyit, hogy január 12.-én hüvelyi ultrahang, és ha addig sem jön meg, akkor ciklus helyreállíttó.. de ez Engem egyáltalán nem nyugtatott meg!
2011. jan. 6. 21:25
3/7 anonim 

válasza:

Mennyi idős vagy? Nem lehet, hogy a hormonháztartásodat ez felboríthatta, és azért "zavaros" a ciklusod?
4/7 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok , lehet.. de akkor is.. ez már sok idő, nagyon sok..
2011. jan. 6. 21:29
5/7 anonim 

válasza:

Hát igen, október vége régen volt.
Én a helyedben nézegetnék a neten különböző oldalakat, ahol igazi orvosok, vagy hozzáértők válaszolnak rövid időn belül.
Egy próbát megér.
6/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy lelkileg nagyon megviselt az abortusz, és ezért nem jön meg. Amikor befejeztem a sulit, és utána nem találtam munkát, csak itthon ültem tehetetlenül, FÉL ÉVIG nem menstruáltam!!!
7/7 anonim 

válasza:

jajj :( nagyon sajnálom :( amúgy én úgy tudom hogy sokáig kimaradhat...végülis akárhogy nézzük ez trauma :( dokival azért beszélj :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!