Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon már van hatása?
Figyelt kérdés
Szóval én már 1,5 éve szedem a milligestet..d.e karácsony elött elfelejtettem beszedni egy szemet, de ugya ugy szexeltem meg a barátom el is ment.Mindez az első napon volt.
Utánna vettem egy 72órásat, a felénél ugye abba kellett hagynom a gyógyszert.
Utánna rá 4 napra megjött. Rögtön elekezdtem szedni az új levéllel.
MOst tartok a 10. szemnél.
NEmigazán tudom h mostmár van e hatása a gyógyszernek.
Ugye alapjáraton a milligest már a 7. naptól véd, de nem tudom h ezek a dolgok miylen hatással lettek rá.
Szerintetek hat már rendesen a gyógyszer??
2011. jan. 6. 18:47
2/2 anonim 

válasza:

ezt a 72 órásat, meg felénél abbahagyott gyógyszer témát nem igazán értem, de elvileg azért vannak számozva a bogyók a levélen, mert a ciklushoz igazodva a hatóanyagok mennyisége változik. ha kihagysz egyet, akkor elvileg az még nem nagy probléma, ha utána folytatod a rendszeres szedését. azért is van ráírva, hogy a 7. naptól véd, mert annyi ideig kell szedni rendszeresen, hogy elérjen egy szintet a szervezetben. körülbelül ennyi idő is kell, hogy teljesen kiürüljön. egy nap kihagyás csak ennek a szintnek a csökkenéséhez vezet. a fogamzásgátló nem olyan, mint a C vitamin, hogy 1-2 óra múlva már ki is vizelted. ami kimaradt, azt pedig nem szabad utólag bevenni, amolyan pótolom a tegnapi adagot is módszerrel, mert az nagyobb probléma lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!