Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 9 honapig szedtem fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9 honapig szedtem fogamzásgátlot. Most habba szeretném hagyni. Lesz valami mellék hatás utánna?

Figyelt kérdés
igazábol azért szeretném abba hagyni mert 16 éves vagyok,és félek ha sokáig szedem rendszeresen, akkor valami bajom lesz...csonttörés meg ilyenek..késöbb... tudom korán kezdtem el szedni, de most ha abba hagyom rosszabb mint ha nem? nagyon felborul a hormon háztartásom?
2009. jan. 28. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hiszen megcsak most kezdted el szedni, szerintem ne hagyjad inkabb abba a szedeset! Hidd el, sokkal biztonsagosabb barmi masnal. Meg nagyon fiatal vagy, folyamatosan nagyon kellene vigyaznod nehogy terhes legyel...Szerintem ne hagyjad abba!!!!
2009. jan. 29. 02:42
 12/12 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm, szépen.
2009. jan. 29. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!