Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 honapig szedtem fogamzásgátlot. Most habba szeretném hagyni. Lesz valami mellék hatás utánna?
szia!
én 1 évig szedtem fogamzásgátlót, miután abbahagytam, a ciklusom teljesen tropa lett. Vagyis másfél vagy 2 havonta jön meg, nagyon rövid ideig tart és sokszor nagyon fáj a hasam ebben az időszakban. A bőröm teljesen kipattogzott, és a szőrnövekedésem is dúrván megindult. Már több, mint fél éve nem szedem, a bőröm rendbejött azóta, de a menstruáció azóta sem állt be, nem normális, hogy 50-60 naponta jön meg. :S
Nemtudom honnan szedted ezt a csonttörést ez hülyeség, ha abbahagyod felborul a háztartásod, minden összekavarodik.
Én nem hagynám abba a szedést a helyedben, de te tudod h inkább védekeztek majd gumival ami kevésbé fog téged megvédeni a gyerektől vagy inkább szeded ezt amitől semmmi bajod sincs. Én 6 éve szedem és még egyszer sem hagytam szünetet, bár tudom h ajánlatos lenne, de azért nem fogom abbagyni h boruljon minden...
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!