Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el anyámnak h fog. Gátlót szeretnék
szedni és h jöjjön el velem a dokihoz. Stb?
Figyelt kérdés
A helyzet az h szeretnék gyógyszert szedni, és félek anyámtól. Alapból nehezen fogadta h barátom van.. nem tudom h adjam be neki h a közeljövőben gyógyszerrel szeretnék védekezni. A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, sokat gondolkodtam és döntésre jutottam, de szeretném ha ott lenne anyukám.
Tudom hülye kérdés de komolyan kérném a segítségeteket, milyen "finom célzásokkal" mondhatnám meg neki?
Fogalmam sincs, én egyedül mentem el, 3 éve és azóta sem tudnak róla, hogy szedem.
2011. jan. 3. 20:53
2/11 anonim válasza:
Anyu!
Szeretnék a p*ncimba kukit, és hogy ne legyen unokád, kéne gyógyszer íratni. Elgyüssz velem? Ja, meg lécci fizesd is má ki. Köcce!!
Ennyi ^^
2011. jan. 3. 20:54
3/11 anonim válasza:
ugyanez a problem :/ hány éves vagy?
2011. jan. 3. 20:54
4/11 anonim válasza:
Szerintem a "finom célzásokat" hanyagolni kell. Amikor mindketten (anyud és te is) ráértek, üljetek le kettesben és nyíltan mondd meg, hogy mit szeretnél. Én is így csináltam, és nem volt semmi gond, de azért előtte érdemes felmérni, hogy anyud jó állapotban legyen lelkileg (ne legyen ideges)
De én a helyedben átgondolnám mégegyszer a dolgot. A saját édesanyám a nőgyógyászaton dolgozik és nem egy ember téved be aki injekciókra jön, hogy teherbe tudjon esni mert elötte fogamzásgátlót szedett, felborult a hormonháztartása és nem tudd teherbe esni most. A te döntésed.
2011. jan. 3. 21:00
5/11 Dilettáns döggomba válasza:
Nem kell oda anyuka. Menj el a barátnőddel.
2011. jan. 3. 21:07
6/11 anonim válasza:
Figyelj,anyukád sokkal jobban fogja értékelni ha mindent nyíltan megbeszélsz vele,és sztem ő is megnyugodna,h legalább védekeztek és nem kerül sor egy nem kívánt abortuszra.És hidd el h jobban fogja fogadni mint ahogy gondolod,ő is volt annyi mint te,és neki is átkellet esnie egy két" kínos "beszélgetésen.Szóval csak ügyesen : )drukkolók,és am meg nem fogja azt mondani h "nem kislányom inkább legyél terhes mint a tabi.
2011. jan. 3. 21:20
7/11 anonim válasza:
Nem kell oda anyu, nyugodtan menj el a bnőddel. 10-15 perc alatt megvagy.. Persze, ha a barátodnak már van annyi jövedelme, hogy tudjátok fizetni.. De szerintem a mai világban összetudtok ketten dobni annyit, hogy mindig megvegyétek. Ne izgzulj.. De ha tudja, hogy élsz nemi életet, akkor nyugodtan.. Szerintem ennek csak örül, hogy figyelsz az ilyen dolgokra..
2011. jan. 3. 22:02
8/11 anonim válasza:
Nem kell oda anyuka menjen el a barátnőjével.. És a barátnője fogja kiperkálni a többezer forintot érte???? Mert itt szerintem nem ahhoz kell az anyuka h fogja a pici lánya kezét. Alapból, egy normális orvos megkéri az anyukát h menjen ki a vizsgálat alatt. Engem legalábbis iszonyatosan zavarna ha ott lenne miközben engem vizsgálnak. Ahhoz meg hogy leülsz a dokival szemben, már felöltözve és megbeszélitek milyen gyógyszert akarsz, nem hiszem h kellene az anyukája.
2011. jan. 4. 09:59
9/11 anonim válasza:
Ja és a kérdésre válaszolva, sztem ülj le vele, és mond el, hogy egy ideje már éltek szexuális életet,d e nem vagy nyugodt, attól hogy óvszerrel védekeztek. szeretnél bogyót szedni. Ne parázz! Végülis nem azt akarod megmondani neki h unokája lesz, nem? Ez megelőzés, felelősségteljes gondolkodás, nincs benne semmi rossz. biztos nehéz, de ess túl rajta.
2011. jan. 4. 10:01
10/11 anonim válasza:
fenyegesd meg:P ha nem vesz neked fogamzásgátlót akkor kap következő karácsonyra egy unokát:D amúgy viccet félre téve szerintem érvelj neki. Ha tudja hogy lefeküdtetek már (amit szerintem gázosabb elmondani tehát ha azt megoldottad akkor ezt is megtudod nyugi;) ) csak mond el hogy kényelmesebb lenne ez és hogy ha esetleg megerőszakolnak az utcán is jó szolgálatot tehet, ezt most csak azért mondom mert van egy barátnőm akinek az anyukája ezért akar vele fogamzásgátlót szedetni:| lehet csikit fura. Remélem hogy ilyen persze soha az életbe nem történik meg se veled se velem se senkivel! sok sikert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!