Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e ok aggodalomra?
Figyelt kérdés
Van-e ok aggodalomra, ha szeretkezés elött az ovszert (Durex pleasuremax)véletlenül fordítva érintettem hozzá a péniszemhez, és lehet hogy egy kevés elöváladék rákerült? De ezután megforditottam és normálisan felhelyeztem. (Nem volt orgazmusom csak azelötti nap, azután pedig sokszor vizeltem) Elöre is köszi!!!2011. jan. 1. 15:58
11/21 anonim 

válasza:

Elvileg befolyásolja, de lehet, hogy jó a spermád, és elpusztithatatlan, ugymond.. nem, emiatt nem kell 72 órás tabletta. De kérdezd meg itt, www.orvostudakozo.hu, Dr. Hamvas Ferenctől.. és irj, h mit irt.
12/21 A kérdező kommentje:
Okés intézkedek:) köszönöm nagyon nagyon:) örök hála:P
2011. jan. 1. 16:18
13/21 anonim 

válasza:

Én úgy jártam, hogy 3 x elszakadt az óvszer.. először nem voltam termékeny napjaimban, és alig került belém előváladék.. nem vettem be a tablettát, de egész hónapban idegeskedtem, hogy akkor mi lesz.. aztán elmentem orvoshoz, és mondta, hogy nem vagyok terhes. a másik akkor történt, amikor éppen abba akartamhagyni a tabit, és óvszert használtunk a szünetben, mert utána már nem kezdtem volna új dobozzal, és akkor mégis beszedtem még egy dobozzal, mert elszakad az óvszer. és egyszer nem szedtem tabit, elszakadt, volt sok előváladék, és nem akartunk kockáztatni, befejeztük úgy a dolgot, hogy bennem ment el.. aztán bevettem a tabit, és nem lettem terhes.
15/21 anonim válasza:
Hát vagy 3x még a kezdet kezdetén.. :D
16/21 A kérdező kommentje:
És valaki esetleg még kitudná számolni (ha lehetséges) hogy a termékeny napok mikorra esnek? 16 éves lány 14 éves kora ota van menszesz és nov 29 körül volt utolso menszesz.
2011. jan. 1. 16:33
17/21 A kérdező kommentje:
Kérlek válaszoljatok!
2011. jan. 1. 16:58
18/21 anonim 

válasza:

általában a 14. nap menstruáció után ha jól tudom de ez nem számít mert akinél nem rendszeres ezt nem lehet számolni.
Nem termékeny az az időszak amikor épp elmúlt neki kb egy hétig. Akiknél rendszertelen azoknál csak ennyi a biztos (ha jól tudom :D )
Én a helyedben elküldeném a barátnőmet tablettát feliratni nem csak a védekezés miatt, hanem az helyrehozná a ciklusát. Én nem látom sok esélyét annak hogy terhes lehetne ettől, de jobb félni mint megijedni. Ha belegondolsz hány olyan pár van ahol megszakítással védekeznek neked meg csak egy rosszul elkezdett mozdulattól óvszererel terhes lenne a barátnőd elég nagy gáz lenne...
19/21 anonim 

válasza:

utolsó, azért a megszakitás nem védekezési forma.. legalábbis nem hatásos, és van, ahol ott is első alkalommal jelentkezik terhesség..
20/21 anonim 

válasza:

Jaj, ne idegeskedjetek ezen. Velem is előfordul már ez és nem lett baj. Ennyitől elég kevés az esély a teherbeesésre.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!