Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van-e ok aggodalomra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e ok aggodalomra?

Figyelt kérdés
Van-e ok aggodalomra, ha szeretkezés elött az ovszert (Durex pleasuremax)véletlenül fordítva érintettem hozzá a péniszemhez, és lehet hogy egy kevés elöváladék rákerült? De ezután megforditottam és normálisan felhelyeztem. (Nem volt orgazmusom csak azelötti nap, azután pedig sokszor vizeltem) Elöre is köszi!!!
2011. jan. 1. 15:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Semmit sem jelent, hogy nem volt orgazmusod, és hogy sokat vizeltél :D Ezt meg honnan vetted? Ha csak ennyiből állna a dolog, akkor akár úgy is lehetne védekezni, hogy a pasi szex előtt pisil egyet-kettőt, aztán meg mielőtt elmenne, kiveszi.. ugyan.. Szóval, ha a lány nem volt termékeny napjaiban, akkor kevés az esély erre.
2011. jan. 1. 16:00
 2/21 A kérdező kommentje:
De egyébként tényleg szerintem csak pár csepp kerülhetett rá, és utánna mivel összefogtam a spermazsákot igy gondolom mégjobban le is jött, meg a végülis igy szerintem több mint 20 másodpercet volt szabad levegön. Most mit csináljak vagy hogy legyen?:S
2011. jan. 1. 16:02
 3/21 anonim ***** válasza:
várj, szabad levegőn volt az előváladékos óvszer? akkor nem hiszem, hogy lehet gond.. esetleg számolja ki, hogy termékeny napjaiban volt-e, vagy nem.
2011. jan. 1. 16:04
 4/21 A kérdező kommentje:
Elég ingadozo neki a menstruácio, van hogy kihagy, van hogy 2-1.5 havonta jön meg. Az utolso az November 29. körül volt.
2011. jan. 1. 16:05
 5/21 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni, hogy 16 évesek vagyunk mind a ketten.
2011. jan. 1. 16:08
 6/21 anonim ***** válasza:
ha ennyire nem rendszeres neki, akkor 2 hét múlva, reggeli első pisilésnél csináljon egy tesztet.. és menjen el orvoshoz, mert nem normalis, h ennyire rendszertelen. ja, és gumi mellé használjatok pharmatexet is.. lehet, h igy drágábban jön ki a védekezés, de hidd el, a biztonságos szexnek nincs ára.. :)
2011. jan. 1. 16:09
 7/21 A kérdező kommentje:
De most így mit csináljunk? Esemény utáni tablettát még tudnánk használni (72 orásat) pont holnap 4 körül telne le.
2011. jan. 1. 16:12
 8/21 A kérdező kommentje:
És én egyébként azt megelözö napokban is minden nap maszturbáltam. Ez esetleg befolyásolja a sperma számot? Bocsi ha hülye a kérdés de nagyon izgulok!
2011. jan. 1. 16:14
 9/21 anonim válasza:

Ne aggódj nem lesz semmi baj!!

Jártam én is így, nem is egyszer és mégsem történt semmi baj. Ez annyira jelentéktelen.

Barátnődet meg ne is idegesítsd ezzel, mert ha stresszel akkor késni fog neki a menstruáció.. abból meg csak újabb idegeskedés lesz..

21/f

2011. jan. 1. 16:15
 10/21 A kérdező kommentje:
Huh :) köszi:) És egyébként te hányszor jártál igy?
2011. jan. 1. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!