Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van ok az aggodalomra? (Escape...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ok az aggodalomra? (Escapelle)

Figyelt kérdés
Barátnőm az aktust követő 2órában bevette az escpaelle nevű gyógyszert,de azért még aggódik... most kellett volna megjönnie neki, vagyis 2hete késik neki, de mostanában számít rá. Szegény nagyon aggódik. Szerintetek mekkora az esélye annak,h terhes lesz?
2011. máj. 7. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia

velem is pont ez történt. én terhes lettem, azóta a a kisfiam már 3 éves.

sajnos apa nélkül...

2011. máj. 7. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha 2 órán belül bevette, akkor nem sok esély van a terhességre. De ti tartotok otthon tabit, vagy hogy sikerült ilyen gyorsan bevenni? Mert ugye orvosnak kell felírni, aztán még elmenni a patikába....
2011. máj. 7. 14:56
 3/3 A kérdező kommentje:
hát amint látták,h kiszakadt az óvszer, hívott engem mentünk egyből az ügyeletre aztán ügyeletes gyógyszertár... mindent amin lehetett
2011. máj. 7. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!