Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milligest fogamzásgátlót szedtem 2 évig. Múlt héten fogyott el és úgy döntöttem abba hagyom. Milyen mellékhatásai lehetnek az abbahagyásnak? És kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban?
Az abbahagyásnak nincsenek mellékhatásai.
Viszont a fogamzásgátló által kiváltott, de eddig nem jelentkezett mellékhatások megjelenhetnek.
Pl szabálytalan vérzés, pco stb
Semmilyen. Esetleg egy ideig még nem jön meg. Nekem 1 menzesz kimaradt.
PCO-t nem okoz, ha eddig nem volt. Ha meg volt, tök mindegy. Ezzel riogatni tudatlanság és bunkóság.
"Ezzel riogatni tudatlanság és bunkóság."
Kicsit nézz utána a statisztikáknak, aztán okoskodj...
Egyébként ha valaki renderesen járt ellenőrzésre akkor nemigen fogják meglepetések érni. De előfordulhat. Volt akinek pl fél évig peteérése sem volt utána.. Van ilyen.
Szia!
Én a Milligestől híztam 20 kilót másfél év alatt, utána váltottam Lindenettre, de semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam! Szerintem nyugottan válts. Te nem híztál tőle?
Én 2 évig szedtem, nem igazán híztam, max nagyon minimálisat, mert vendéglátásban dolgozom és lemozogtam. :)
Csak annyit vettem észre mikor elkezdtem szedni, hogy szinte megállás nélkül éhes voltam. :) Váltani nem akarok, szeretném abbahagyni. De azért köszi a tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!