Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a dolga a fogamzasgatlas egy kapcsolatban?
Jesszus, ezt nem hiszem el utolso valaszolo!
Remelem csak poennak szantad amit irtal, nem erted a kerdesben az 50-50%-ot???
Utolso elottinek szantam az elobbi valaszomat, de latom megegy "ertetlen" valasz erkezett.
A legtobb ffi teljesen termeszetesnek veszi, hogy a no megveszi a fogamzasgatlo tablettat, es kesz, levan tudva a vedekezes. De szerintem beszelni kell rola, meg kell beszelni, hogy hogyan vedekeznek.
Az 50-50% azt jelenti, hogy a no is es a ferfi is ugyanannyira felelosek! Ugyanannyira a ferfinak is a feladata a fogamzasgatlas, mint a nonek.
Ezt jelenti az 50-50%!
Nálunk ez úgy volt és van, hogy a gumit a barátom veszi. Mert szerintem ez elég olyan dolog, amit a férfinak kell venni.
De most áttértünk a fogamzásgátlóra, ott viszont fifty-fifty. Hogy miért? Mert ez így ilendő.
Második értetlen vagyok.
Mint írtam, szerintem is meg kell beszélni.
De. Alapvetően olyan, hogy 50-50, nem létezik. Persze, elvielg egy kapcsolatban mindketten felelősek a fog.gátlásért, de legyen: leülnek, megbeszélik. Teszem azt, a tablettára szavaznak. Akkor hol az 50? A nő megy el nődokihoz, és veszi be a hormont. A pasi 0%ban felel a fogamzásgátlásért. Szerintem. Hiába beszéléték meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!