Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszorította? Véleményeket, válaszokat várok! Többi lent!
Tegnap szeretkeztünk a barátnőmmel, minden rendben ment, viszont volt egy LifeStyles márkájú ízesített óveszerem, és elég kicsi volt a péniszemre, pontosabban szűk, elszorította a vérkeringést, és a farkam nem végig állt teljesen, hanem inkább csak ilyen félig álló állapotban volt, attól függetlenül teljesen jóvolt. Tudnátok nekem nagyobb méretű óvszert mondani? Azt olvastam hogy igazából óvszerből csak egy méret van , de ez tévhit, sok olyan barátom van akikre egyes fajta Durex óvszer jó, de másfajta nem :) A péniszem 18 cm hosszú , és normál vastagságú .
Köszönöm a válaszokat
"Azt olvastam hogy igazából óvszerből csak egy méret van"
Legközelebb a dobozon lévő feliratot olvasgasd inkább, különös tekintettel a "névleges vastagság:53mm" részre.
MINDEGYIKRE rá van írva hogy mekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!