Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elszorította? Véleményeket,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszorította? Véleményeket, válaszokat várok! Többi lent!

Figyelt kérdés

Tegnap szeretkeztünk a barátnőmmel, minden rendben ment, viszont volt egy LifeStyles márkájú ízesített óveszerem, és elég kicsi volt a péniszemre, pontosabban szűk, elszorította a vérkeringést, és a farkam nem végig állt teljesen, hanem inkább csak ilyen félig álló állapotban volt, attól függetlenül teljesen jóvolt. Tudnátok nekem nagyobb méretű óvszert mondani? Azt olvastam hogy igazából óvszerből csak egy méret van , de ez tévhit, sok olyan barátom van akikre egyes fajta Durex óvszer jó, de másfajta nem :) A péniszem 18 cm hosszú , és normál vastagságú .

Köszönöm a válaszokat

2010. dec. 30. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia, barátomnak is már volt ilyen. Elég kellemetlen, de ki kell tapasztalni, hogy melyik óvszer a megfelelő. Nekünk a Masculan elég jó, méretben is és persze eddig megbízható is volt.
2010. dec. 30. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

"Azt olvastam hogy igazából óvszerből csak egy méret van"

Legközelebb a dobozon lévő feliratot olvasgasd inkább, különös tekintettel a "névleges vastagság:53mm" részre.

MINDEGYIKRE rá van írva hogy mekkora.

2010. dec. 30. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb (olcsóbbfajta) 52-es. Lifestylesból vannak 53-asok, a Durexek 54-56-osok. Próbáld azokat.
2010. dec. 30. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
13:22, köszi szépen :) akkor durex lesz, és abból is megnézem a méretét :)
2010. dec. 30. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!